شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار


پایگاه خبری لقمه: معاون آموزشی و پژوهشی سازمان اورژانس کشور نسبت به عوارض خطرناک مسمومیت با قارچ های سمی هشدار داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسن نوری ساری معاون آموزشی و پژوهشی سازمان اورژانس کشور گفت: همه ساله با شروع فصل بهار و به دنبال بارندگی‌های فصلی شاهد رویش قارچ‌های خودرو در دامنه طبیعت هستیم که از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به همین دلیل مصرف آنها همه ساله موجب مسمومیت تعداد زیادی از شهروندان می‌شود.

 
وی افزود: مصرف این قارچ‌ها می‌تواند به بروز علائمی چون تهوع، استفراغ، دل درد، علائم گوارشی و یا در برخی موارد به نارسایی کبدی و حتی مرگ منجر شود.
 
نوری همچنین با اشاره به رواج مصرف انواع مختلف قارچ تحت عنوان مجیک ماشروم به عنوان یک ماده محرک در میان جوانان، نسبت به مخاطرات مصرف این مواد از قبیل بروز اختلالات روانی، توهم، تشنج، اختلالات رفتاری و آسیب زدن به خود و دیگران ابراز نگرانی کرد.
 
معاون سازمان اورژانس کشور خاطر نشان کرد: متأسفانه عوارض و اختلالات روانی مصرف این مواد غیرقابل پیش بینی و کنترل بوده و ممکن است ماه‌ها و سال‌ها بعد از مصرف به صورت ناگهانی و خودبخودی ظاهر شود.
 
نوری از تدوین دستورالعمل کنترل و درمان مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی و ابلاغ آن به مراکز اورژانس سراسر کشور برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هموطنان خبر داد.
 
این متخصص فوریت‌های پزشکی در پایان از مردم خواست با توجه به خطرات و عوارض مرگبار و جبران ناپذیر مسمومیت با قارچ‌ها، تنها از قارچ‌های خوراکی تولید شده توسط کارخانه‌های معتبر استفاده کرده و از مصرف سایر انواع قارچ خودداری کنند.

 

 خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15175 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين بازدید: 1239 ساعت: 12:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
4 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
5 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
6 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
7 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
8 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن می‌تواند اثرگذار تر باشد.