کاهش 10 تنی مصرف کره در کشور


پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صناع لبنی کشور گفت: اکنون سالیانه بین 45 تا 50 هزار تن کره در کشور تامین و مصرف می شود که نسبت به گذشته 10 هزار تن کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «رضا باکری» روز چهارشنبه در گفت و گویی افزود: طی سالهای گذشته بیش از 60 هزارتن کره در کشور تامین و مصرف می شد.

وی علت کاهش مصرف کره حیوانی را افزایش قیمت جهانی و در نهایت بالارفتن قیمت این محصول در کشور دانست و اظهارداشت: افزایش قیمت ارز مبادله ای در سال های اخیر سبب شد تا قیمت تمام شده واردات آن نیز جهش یابد ضمن آنکه رشد اخیر قیمت جهانی کره نیز در این روند بی تاثیر نبوده است.
 
بخش عمده کره مورد نیاز کشور از محل واردات و بخشی اندکی از تولیدات داخلی تامین می شود که بخش عمده از مجموع کره وارداتی به مصرف کره صبحانه و بخش اندکی به مصارف صنعتی می رسد.
به گفته برخی کارشناسان افزایش قیمت کره داخل کشور ناشی از افزایش 2 برابری قیمت های جهانی این محصول لبنی است.
کره به عنوان اولویت نخست ستاد هدفمندسازی یارانه هاست و هر گونه تغییرات قیمت این کالا، باید پس از طی فرایند مربوطه عملیاتی شود.
 
سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان اعلام کرده است که چنانچه قیمت جهانی کره کاهش یابد، به نسبت آن، قیمت جدید داخلی نیز محاسبه و ابلاغ می شود.
این درحالیست که اواخر اردیبهشت ماه امسال نخستین خط تولید کره با ورود دانش فنی از کشور سوئیس و فرانسه در کشور راه اندازی شد. 
اکنون یک هزار و 200 برند لبنی توسط 400 کارخانه تولید و به بازارهای داخلی و جهانی عرضه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 12008 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر بازدید: 1982 ساعت: 10:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مصرف ماست میوه ای مفید است؟ ماست میوه ای چند وقتی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و به ویژه مادران سعی می کنند ماست را طعم دار کنند و به عنوان میان وعده در اختیار کودکان قرار دهند؛ از این رو این موضوع را با دکتر سیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی در میان گذاشتیم تا از درست یا نادرست بودن این شیوه مطلع شویم.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش‌های علمی و تحصیلی توجه ویژه‌ای داشته باشید.