پاستوریزاسیون شیر خام با سامانه نانویی محققان کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از موفقیت این پژوهشکده در پاستوریزاسیون سرد شیر خام با سامانه نانوکویتاسیون خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر مریم هاشمی با اشاره به اجرای طرح استفاده از سامانه نانوکویتاسیون برای پاستوریزاسیون سرد شیر، اظهار کرد: در این طرح، ایرادات این سامانه رفع و اصلاحات آن انجام شد و به شرایط بهینه‌ای رسیدیم که امکان پاستوریزاسیون شیر خام با این سامانه فراهم شد.

وی با بیان اینکه طرح به مرحله تجاری‌سازی رسیده است، ادامه داد: سال گذشته درخواستی از شرکت کشت و صنعت مغان برای بهره‌برداری از این طرح در واحدهای پرورش گوساله ارائه شد.
 
هاشمی با بیان اینکه در واحد پرورش گوساله، گوساله‌ها در دو ماه نخست صرفا از شیر تغذیه می‌کنند، ادامه داد: از این رو ریسک ابتلای آنها به بیماری‌های عفونی، اسهال و مرگ و میر بالا است؛ بر این اساس پیشنهاد استفاده از این سیستم متحرک مطرح و بعد از انتقال سیستم به مجموعه شرکت کشت و صنعت مغان، تاثیر آن بر روی مرگ و میر گوساله‌ها ارزیابی شد.
 
هاشمی توسعه کاربردهای فناوری پلاسما را از دیگر دستاوردهای این طرح نام برد و افزود: پلاسمای سرد را برای کاهش بار میکروبی انواع ادویه و سبزیجات خشک در قالب قرارداد توسعه کاربرد با ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، کاربردی کردیم؛ ضمن آنکه پروژه‌های دیگر در زمینه افزایش ماندگاری مواد غذایی، میوه و گوشت در دستور کار قرار دارد.
 
به گفته رئیس بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در این طرح تلاش می‌شود ماندگاری گوشت مرغ تا دو برابر افزایش یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12131 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 1859 ساعت: 2:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
7 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت