مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می کنند


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در خصوص سخنان اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده اجباری نانوایان از نمک، گفت: مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح جشنواره سیب دماوند، در جمع خبرنگاران در خصوص سخنان اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده  اجباری نانوایان از نمک، گفت: مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می کنند و نمک هم نمی زنند، چند دهه‌ای است که گندم از خارج از کشور وارد می‌شود

 
وی با بیان این که نمی دانم وزیر بهداشت چه گفته است، افزود: امروز در حد نیاز گندم داریم و به لطف خدا این امکان را داریم که گندم به حد کافی داشته باشیم و با وجود استفاده از گندم و آرد ایرانی شنیده می‌شود که نان‌ها شور و یا بی‌کیفیت است در حالی که این موضوع در مرکز پژوهشگاه آرد و نان مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتیجه تحقیقات این موضوع را تأیید نمی‌کند بلکه باید دید که مشکل نانوا چه بوده است.
 
وزیر جهاد کشاورزی در خصوص دورنمای زنجیره صادرات عنوان کرد: شاخه‌ای از زنجیره از مزرعه تا سفره می‌تواند در بازار داخل و بخشی نیز در خارج از کشور باشد.
 
حجتی خاطرنشان کرد: ما در کشور نزدیک به سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول سیب درختی تولید می‌کنیم که تنها ۱۰ الی ۱۵ درصد از آن صادر می‌شود و مابقی در داخل کشور به مصرف می‌رسد و امیدواریم که زنجیره تولید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایجاد شده و این ارزش افزوده را در داخل زنجیره ببینیم تا بر اساس نیاز و تقاضای بازارهای هدف محصول را بسته‌بندی و برای بازارهای هدف آمده کنیم.
 
وی اشاره‌ای به زنجیره صادرات محصول سیب درختی و واردات موز کرد و گفت: بر این اساس می‌توان واردات موز در ازای صادرات محصول سیب درختی را انجام داد و به طور غیرمستقیم به تشویق صادرات در زمینه سیب و کشمش پرداخت زیرا این دو محصول در کتاب مقررات صادرات و واردات مطرح شده و صادرکنندگان سیب و کشمش می‌توانند با تعرفه ترجیحی موز وارد کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12190 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر بازدید: 2473 ساعت: 9:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
2 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
5 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
7 50 میلیارد تومان پول گندمکاران تا پایان شهریور تسویه می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 عدم تعیین تکلیف قیمت گندم و بلاتکلیفی کالاهای اساسی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
9 چرا هیچ زمانی برای پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام نمی شود؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
11 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  خربزه از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌كند یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
لاغر شدن برای سلامت یا زیبایی آیا شما هم فکر می کنید هر قدر لاغرتر باشید، زیباتر هستید و کاهش وزن و لاغر شدن به بهبود کیفیت زندگی تان کمک می کند؟
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.