چگونه درست آب بنوشیم


پایگاه خبری لقمه: طب سنتی نکاتی حیاتی برای نوشیدن آب توصیه می کند که رعایت نکردن برخی از آنها حتی خطر مرگ برای افراد دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در طب سنتی، قواعد مهمی برای آشامیدن آب وجود دارد که شایان توجه است. یکی از آنها این است که فرد تنها زمانی که واقعا تشنه می شود باید آب بنوشد، همچنین شرایطی وجود دارد که نوشیدن آب در آن زمان ها ممنوع شده است.

 
اثرات نامطلوب نوشیدن آب بیشتر از آنچه بدن واقعا به آن نیاز دارد به وضوح در کتاب های طب سنتی بیان شده است، پف کردن پلک چشم، سوءهاضمه، ترشحات بینی و بسیاری از اختلالات دیگر همه با مصرف زیاد آب مرتبط است.
 
نوشیدن آب در این زمان ها ممنوع
 
هنگام یا بعد از خوردن غذا، حالت ناشتا، بعد از کار سنگین یا ورزش، بعد از خواب، بعد از نزدیکی، بعد از خوردن میوه، خوردن آب گرم بعد از غذای شور و آب سرد بعد از غذای گرم، بعد از حمام، بعد از اسهال نوشیدن آب ممنوع است.
 
نکته قابل توجه دیگر این است که توصیه های بهداشتی در پزشکی رایج تقریبا برای همۀ مردم در گروه های سنی مختلف یکسان داده می شود، در صورتی که قوانین نوشیدن آب با توجه به مزاج های مختلف افراد در طب سنتی متفاوت است.
 
مصرف آب سرد ناشتا ممنوع
 
نوشیدن آب در حالت ناشتا به دلیل اینکه آب بدون اینکه مانعی وجود داشته باشد به اعضاء حیاتی بدن مانند قلب و عمق بدن نفوذ پیدا می کندو موجب بروز مشکلاتی در بدن خواهد شد، نوشیدن آب سرد در حالت ناشتا ضرر دارد زیرا معده آب را بدون توقف به اعضای بدن می‌رساند و اگر سردی آب به قلب برسد به علت کاهش حرارت غریزی احتمال سکته وجود دارد همچنین اگر سردی آب به کبد برسد موجب بیماری استسقاء خواهد شد.
 
 آب را جرعه جرعه بنوشید
 
سریع نوشیدن آب، دمیدن بر آب، نوشیدن آب هنگام خواب یا بلافاصله بعد از بیدار شدن به بدن ضرر می‌زند و باید دانست که نوشیدن آب شرایطی دارد که هر کس آن را رعایت کند ضررهای آن به وی نمی‌رسد ، آب را باید دست‌کم در سه نفس نوشید و میان جرعه‌ها نفس کشید و نوشیدن آب، دست‌کم از یک ساعت پیش تا یک ساعت پس از غذا و همچنین در بین غذا، به‌ویژه در افراد با مزاج سرد، زیان‌آور است.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12205 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر بازدید: 3910 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
7 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
8 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.