آغاز فصل برداشت طلای سرخ قیمت آن ارزان شد


پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس شورای ملی زعفران از آغاز برداشت طلای سرخ خبر داد و گفت: با آغاز فصل برداشت، قیمت زعفران «نگین» حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان ارزان شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غلامرضا میری در گفتگویی با بیان اینکه در حدود ۱۰ روز اخیر برداشت زعفران آغاز شده است، اظهارداشت: زعفران نوبرانه ای که وارد بازار می شود نوع «نگین» است و از حدود ۵ آبان ماه انواع دیگر آن نیز به بازار خواهند آمد.  

 
وی ادامه داد: با ورود محصول نو به بازار قیمت زعفران نگین بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافته و به ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان رسیده در حالی که قبلا بین ۵ میلیون تومان تا ۵ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان بوده است.  
 
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با این حال قیمت انواع دیگر زعفران مقداری افزایش یافته و در حالی که قبل از ورود محصول نو به بازار بین ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده الان به ۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان رسیده است.  
 
میری در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت برداشت محصول نیز با بیان اینکه ۲۰۰ هزار بهره بردار زعفران داریم، گفت: تاکنون حدود ۸ درصد زعفران کاران برداشت را آغاز کرده اند ضمن اینکه ما با برخی از کشاورزان که درباره شرایط برداشت صحبت می کنیم آنان رضایت دارند و می گویند اوضاع خوب است.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12207 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر بازدید: 140 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت بیش از 8 تن زعفران در خراسان شمالی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2 طرح جامع زعفران عملیاتی نشد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
3 صادرات بیش از ۱۱۸ میلیون دلار طلای سرخ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 کاهش۶۰۰هزارتومانی قیمت هرکیلوگرم زعفران/برداشت تا۱۵آذر ادامه دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
6 سازوکار خرید توافقی زعفران از طریق بورس کالا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
7 زعفران ایران شناسنامه دار می شود ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
8 آغاز خرید حمایتی زعفران از کشاورزان ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
9 افزایش 26 درصدی صادرات زعفران ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
10 در ایران به برند زعفران کمتر بها داده می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟ مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
آشنایی با رژیم‌های لاغری و کاهش وزن منسوخ متأسفانه خیلی وقت‌ها کاهش وزن و لاغری همه خواب و خوراک فرد می‌شود و به کلی فراموش می‌کند که سلامتی و زنده بودن چیزی فراتر از چاقی و لاغری است.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.