آغاز فصل برداشت طلای سرخ قیمت آن ارزان شد


پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس شورای ملی زعفران از آغاز برداشت طلای سرخ خبر داد و گفت: با آغاز فصل برداشت، قیمت زعفران «نگین» حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان ارزان شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غلامرضا میری در گفتگویی با بیان اینکه در حدود ۱۰ روز اخیر برداشت زعفران آغاز شده است، اظهارداشت: زعفران نوبرانه ای که وارد بازار می شود نوع «نگین» است و از حدود ۵ آبان ماه انواع دیگر آن نیز به بازار خواهند آمد.  

 
وی ادامه داد: با ورود محصول نو به بازار قیمت زعفران نگین بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافته و به ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان رسیده در حالی که قبلا بین ۵ میلیون تومان تا ۵ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان بوده است.  
 
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با این حال قیمت انواع دیگر زعفران مقداری افزایش یافته و در حالی که قبل از ورود محصول نو به بازار بین ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده الان به ۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان رسیده است.  
 
میری در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت برداشت محصول نیز با بیان اینکه ۲۰۰ هزار بهره بردار زعفران داریم، گفت: تاکنون حدود ۸ درصد زعفران کاران برداشت را آغاز کرده اند ضمن اینکه ما با برخی از کشاورزان که درباره شرایط برداشت صحبت می کنیم آنان رضایت دارند و می گویند اوضاع خوب است.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12207 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر بازدید: 797 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 زعفران ایران را ۳۰۰ دلار می‌خرند ۷۰۰۰ دلار می‌فروشند ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
2 اتحادیه ملی شرکت‌های تعاونی زعفران کاران ایران آغاز به کار کرد ۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ دي
3 قاچاقچی‌ها سبب کاهش صادرات زعفران شدند ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
4 برداشت بیش از 8 تن زعفران در خراسان شمالی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 طرح جامع زعفران عملیاتی نشد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 صادرات بیش از ۱۱۸ میلیون دلار طلای سرخ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
7 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 کاهش۶۰۰هزارتومانی قیمت هرکیلوگرم زعفران/برداشت تا۱۵آذر ادامه دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 سازوکار خرید توافقی زعفران از طریق بورس کالا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10 زعفران ایران شناسنامه دار می شود ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
11 آغاز خرید حمایتی زعفران از کشاورزان ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.