آغاز فصل برداشت طلای سرخ قیمت آن ارزان شد


پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس شورای ملی زعفران از آغاز برداشت طلای سرخ خبر داد و گفت: با آغاز فصل برداشت، قیمت زعفران «نگین» حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان ارزان شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غلامرضا میری در گفتگویی با بیان اینکه در حدود ۱۰ روز اخیر برداشت زعفران آغاز شده است، اظهارداشت: زعفران نوبرانه ای که وارد بازار می شود نوع «نگین» است و از حدود ۵ آبان ماه انواع دیگر آن نیز به بازار خواهند آمد.  

 
وی ادامه داد: با ورود محصول نو به بازار قیمت زعفران نگین بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافته و به ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان رسیده در حالی که قبلا بین ۵ میلیون تومان تا ۵ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان بوده است.  
 
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با این حال قیمت انواع دیگر زعفران مقداری افزایش یافته و در حالی که قبل از ورود محصول نو به بازار بین ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده الان به ۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان رسیده است.  
 
میری در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت برداشت محصول نیز با بیان اینکه ۲۰۰ هزار بهره بردار زعفران داریم، گفت: تاکنون حدود ۸ درصد زعفران کاران برداشت را آغاز کرده اند ضمن اینکه ما با برخی از کشاورزان که درباره شرایط برداشت صحبت می کنیم آنان رضایت دارند و می گویند اوضاع خوب است.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12207 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر بازدید: 321 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت بیش از 8 تن زعفران در خراسان شمالی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2 طرح جامع زعفران عملیاتی نشد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
3 صادرات بیش از ۱۱۸ میلیون دلار طلای سرخ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 کاهش۶۰۰هزارتومانی قیمت هرکیلوگرم زعفران/برداشت تا۱۵آذر ادامه دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
6 سازوکار خرید توافقی زعفران از طریق بورس کالا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
7 زعفران ایران شناسنامه دار می شود ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
8 آغاز خرید حمایتی زعفران از کشاورزان ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
9 افزایش 26 درصدی صادرات زعفران ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
10 در ایران به برند زعفران کمتر بها داده می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  تغذیه مناسب برای بهبود سندرم پیش از قاعدگی لقمه: سندرم پیش از قاعدگی (PMS)، مجموعه‌ای از علائ...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضررهای نوشیدن آبمیوه هنگام شام کارشناسان هشدار می دهند نباید موقع شام به بچه ها آب میوه داد.
بــاید‌ها و نبــایدها برای مزاج‌ها دراین گزارش به توصیه‌هایی برای مزاج‌های مختلف خواهیم پرداخت.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟