تولید خرما در سال جاری به بیش از یک میلیون تن می رسد


پایگاه خبری لقمه: رییس انجمن ملی خرما گفت: نخلستانهای خرما از لحاظ زراعی در شرایط مناسبی بوده و پیش بینی می‌شود که امسال میزان تولید به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امسال، تولید خرما به بیش از یک میلیون تن می‌رسدمحسن رشید فرخی رییس انجمن ملی خرما در گفتگویی، با اظهار نگرانی از خرید تضمینی خرما اظهار کرد: سال گذشته از سازمان تعاون روستایی تقاضا کردیم که در خرید تضمینی خرما دخالتی نکنند، که البته با همکاری های صورت گرفته، تولیدکننده و مصرف کننده رضایت نسبی از شرایط بازار داشتند.

 
 وی با اشاره به اینکه نرخ خرما تابع عرضه و تقاضاست، افزود: خرید توافقی خرما به دلیل نبود زیرساخت های لازم می تواند لطمه جدی به تولید و صادرات وارد کند و  انتظار می رود این امر از سوی دولت تکذیب شود تا با دپوی خرما در انبارها روبرو نشویم.
 
 رشید فرخی ادامه داد: با توجه به فساد پذیر بودن خرما، عرضه آن در بورس کالا باید کارشناسی باشد، در غیر این صورت نمی تواند، شفافیتی در بازار ایجاد کند.
 
رییس انجمن ملی خرما با بیان اینکه بخش دولتی و خصوصی با مشارکت یکدیگر به فرمول مناسبی جهت ایجاد زنجیره تولید خواهند رسید ، تصریح کرد: بنابرگفته معاون امور باغبانی وزارت جهاد طرح های مناسبی جهت مبارزه با زنجیره تولید خرما انجام شده است .
 
به گفته وی با توجه به آنکه امسال از لحاظ زراعی نخلستانهای خرما از شرایط مساعدی برخوردار است، پیش بینی می شود که میزان تولید به یک میلیون و 200 هزارتن برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12223 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر بازدید: 2330 ساعت: 11:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گام‌های تغذیه‌ای موثر برای تغییر سبک زندگی حتماً شما هم در بسیاری از مقالات سلامتی خوانده‌اید که برای سالم زیستن و داشتن عمر طولانی‌تر باید سبک زندگی‌تان را تغییر دهید. اما این سبک زندگی جدید چیست؟
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.