تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد


پایگاه خبری لقمه: دبیر کانون انجمن‌های صنایع غذایی گفت: طی چند سال اخیر بسیاری از صنایع غذایی از جمله کارخانه‌های ماکارونی به دلیل تولید سنتی از بین رفته و فقط چند کارخانه بزرگ باقی مانده‌اند. به اعتقاد وی چنین سرنوشتی در انتظار صنعت لبنیات هم هست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کاوه زرگران در گفت‌وگویی، در مورد دلایل ریزش و توقف تولید در واحدهای صنایع غذایی کشور گفت: عدم بهره گیری از تکنولوژی نوین در تولید موجب شده بخش قابل توجهی از تولیدکنندگان مواد غذایی با افزایش هزینه تولید روبرو شوند که خود به خود دلیل بر خروج از چرخه تولید در رقابت است.

 
وی به روزسازی واحدهای تولیدی را موجب کاهش هزینه تولید دانست و گفت: عقب ماندگی از تکنولوژی به طور قطع در عرصه رقابت باعث حذف از بازار می شود.
 
دبیر کانون انجمن های صنایغ غذایی ایران رکود را نیز یکی دیگر از دلایل توقف تولید در صنایع غذایی دانست و اظهار کرد: صنایع غذایی آخرین حلقه تاثیری رکود بر صنعت است؛ به گونه ای که واحدهای تولید مواد غذایی با ظرفیت کامل در کشور بسیار کم شد.
 
زرگران با بیان اینکه در یک دهه گذشته شاهد استقرار واحدهای تولید ماکارونی متعدد در کشور بوده ایم، تصریح کرد: عدم انطباق با تکنولوژی روز دنیا و تولید سنتی موجب شد تمامی کارخانه‌های تولید ماکارونی در کشور از بین بروند چند کارخانه بزرگ باقی بماند.
 
وی در ادامه گفت: پیش بینی می شود چنین سرنوشتی برای آینده صنعت لبنیات نیز به وجود آید و چنین انقلابی در چند سال آینده صورت پذیرد.
 
دبیر کانون انجمن های صنایغ غذایی ایران افزود: اگر واحدهای کوچک به روز نشوند به طور قطع از چرخه رقابت و تولید حذف می شوند.
 
وی در پاسخ به این پرسش که چرا سرانه مصرف لبنیات کم است اما به صادرات توجه می شود؟ اظهار کرد: به این دلیل که وضعیت اقتصادی مردم در اندازه ای است که لبنیات را در سبد کالایی خود حذف کرده یا کاهش داده اند  لذا در یک مقطع زمانی شاهد دپوی ۴۰ هزار تن شیرخشک در کارخانجات لبنی بودیم.
 
دبیر کانون انجمن های صنایع غذایی ایران افزود: دولت برای جلوگیری از ضرر و زیان این واحدها و شیرخشک های دپو شده که مزیت های صادراتی نداشتند مشوق های صادراتی اعمال کرد که قیمت شیر را به قیمت جهانی نزدیک کرد.
 
وی افزود: در این مقطع زمانی که مشوق صادراتی لبنیات و شیرخشک توسط دولت پرداخت شد شاهد رونق صادرات بودیم اما اینکه چرا مصرف داخل کاهش یافته به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم مربوط است.
 
زرگران در بخش دیگری از سخنانش به ایجاد حواشی در غذاهراسی بین مردم توسط برخی نشریات و رسانه های زرد اشاره کرد و گفت: مرجع رسمی و تخصصی در تایید و تکذیب سلامت، بهداشت، کیفیت و تضمین استاندارد مواد غذایی سازمان ملی استاندارد و معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
 
وی ازفود: هرگونه شایعه و حواشی مربوط به بهداشت و کیفیت محصولات تولیدی صنایع غذایی بدون تایید یا تکذیب مراجع ذی ربط رسمیت نداشته و مردم به آن توجه نکنند.
 
دبیر کانون انجمن های صنایغ غذایی ایران گفت: از مردم درخواست می‌شود اگر شایعه در زمینه بهداشت و سلامت تولید محصولات غذایی به گوش آنها رسید به طور حتم از دو نهاد استاندارد و وزرات بهداشت استعلام کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12244 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان بازدید: 2512 ساعت: 3:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
8 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
9 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
10 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در مورد بادمجان

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
بیخوابی با نوشابه های انرژی زا براساس نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدنی‌های انرژی زا موجب افزایش مشکل بی خوابی و بروز حالت عصبی در مصرف کنندگان آن میشود،‌در سال های اخیر مصرف نوشیدنی های انرژی زا در میان افراد از جمله ورزشکاران افزایش یافته که می تواند تاثیرات منفی قابل توجهی بر سلامت آنان داشته باشد.
این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.