هشدار هایی که پوست در مورد وضعیت رژیم غذایی تان می دهد


پایگاه خبری لقمه: برای جستجوی علت مشکلات پوستی، حتما قرار نیست به متخصص تغذیه مراجعه کنید بلکه فقط کافیست نگاهی دقیقتر به لیست غذایی خود بیندازید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گاهی اوقات تنها گام برای رفع مشکلات پوستی شایع، خداحافظی با اشتباهات تغذیه ای و انجام تغییرات غذایی سالم است.

در اینجا ۶ هشدار که پوست شما در مورد وضعیت رژیم غذایی تان می دهد، معرفی شده است:
 
چین و چروک های پوستی؛ نوشیدن الکل: نوشیدنی های الکلی همچنین سیگار را ترک کنید زیرا با باریک نمودن رگ های خونی زیر پوست شما سبب افزایش چین و چروک در صورت شما می شوند.
 
کمبود کلاژن پوست را در معرض ایجاد چین و چروک قرار می دهد. سیگار کشیدن به خاصیت ارتجاعی و سطح کلاژن در پوست آسیب می زند. مصرف بیش از حد الکل نیز باعث می شود که پوست آب خود را از دست بدهد و همچنین با اضافه نمودن مواد سمی به بدن اوضاع را بدتر می کند. به همین علت است که افرادی که سیگار می کشند و نوشیدنی های الکلی مصرف می کنند چین و چروک بیشتری دارند.
 
چین و چروک های پیشانی؛ مصرف مواد قندی: یک نکته جالب در مورد چین و چروک های پیشانی، مصرف مواد قندی است. قسمت هایی از چهره شما با اندام های خاصی مرتبط است. به عنوان مثال پیشانی به طور مستقیم با دستگاه گوارش ارتباط دارد. بنابراین مصرف بیش از حد خوراکی های شیرین منجر به کاهش و عدم تعادل باکتری های مفید روده و ایجاد چین و چروک در ناحیه پیشانی می شود.

کیسه های زیر چشم؛ عدم نوشیدن آب کافی: کلید ایجاد کیسه های زیر چشمی، استراحت بیش از حد نیست. یکی از علل این عارضه، عدم نوشیدن آب کافی است. مصرف آب را بالا ببرید حداقل روزی ۱۲ لیوان آب بنوشید و با مصرف میوه تازه و آب سبزیجات بدن خود را هیدراته نگه دارید.
 
خشکی پوست؛ مصرف بیش از حد سدیم: یک دلیل دیگر برای کاهش مصرف سدیم این است که سطح بالای این ماده معدنی در بدن منجر به خشکی پوست می شود. در واقع، نمک سبب جمع شدن آب در بدن، به ویژه در ناحیه صورت می شود.

پیری زودرس؛ رژیم های لاغری: رژیم‌های غیراستاندارد و مداوم باعث پیری زودرس پوست می ‌شوند. این رژیم‌ ها معمولا همراه با پایین و بالا رفتن مداوم وزن هستند. اضافه وزن باعث می‌ شود پوست کشیده شود و الاستیسیتی آن کاهش یابد. از طرف دیگر کاهش وزن باعث ایجاد چین و چروک و شل شدن پوست می ‌شود. مصرف بیش از حد نمک، سیب ‌زمینی سرخ کرده، قهوه و شیرینی ‌جات نیز در طولانی ‌مدت به پوست آسیب می ‌رساند و باعث پیری زودرس پوست می گردد.
 
اگزما؛ مصرف بیش از حد قهوه و گوشت قرمز: در برخی افراد مصرف قهوه می‌ تواند باعث بروز علائم اگزما شود. امکان دارد که قهوه حالت اسیدی ایجاد کرده و باعث بروز التهاب شود. می ‌توانید به مدت ۳ هفته قهوه را حذف کنید. اگر بهبودی در وضعیتتان مشاهده کردید باید بدانید که نسبت به آن حساسیت دارید. در غیر این صورت نیازی به محروم کردن خود از نوشیدنی مورد علاقه تان نیست. گوشت‌های قرمز حاوی اسیدهای چرب التهاب‌ زا است. اگر از اگزما رنج می ‌برید، مصرف این نوع گوشت را کاهش دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آوای سلامت

کد: 12262 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 1829 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
2 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
3 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
4 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7 ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
8 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 کمبود ویتامین c را جدی بگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
10 روش‌های موثری که سلامت پوست را حفظ می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 چگونه پوست خود را سم زدایی کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت