به گزارش لقمه، دکتر مجید امتیازی متخصص طب سنتی در گفتوگویی با اشاره به روزه داری در فصل گرم سال اظهار داشت: از آنجا که هوای گرم تابستان و روزه داری موجب کاهش آب بدن و دهیدراته شدن بدن می شود بنابراین روزه داران در فاصله افطار تا سحر به اندازه مایعات بنوشند و از مصرف مقدار کافی میوه و سبزیجات غافل نشوند چرا که سبزیجات و میوه ها به لحاظ دارا بودن فیبر باعث آزاد شدن تدریجی آب در طول روز شده و در رفع عطش کمک کننده هستند. وی با تاکید بر این که روزه داران از بازکردن روزه با آب سرد به شدت بپرهیزند گفت: بازکردن روزه با آب خیلی سرد آسیب شدیدی به معده و کبد رسانده و در نتیجه دستگاه گوارش را ضعیف می کند.این متخصص طب سنتی توصیه کرد: نوشیدن مایعات گرم اعم از چای یا آب جوش به همراه یک شیرینی طبیعی مانند کشمش یا 1عدد خرما بهترین روش برای باز کردن روزه است.وی افزود: روزه داران سعی کنند بعد از گذشت 1 ساعت از افطار یا در فاصله زمانی مناسب از خواب میوه مصرف کنند. دکتر امتیازی تصریح کرد: همچنین برای جلوگیری از عطش در طول روز می توان از سبزیجات یا شربت خاکشیر( به همراه شکر و گلاب) هنگام سحر بهره برد.وی یادآورشد: روزه داران در طول روز جهت کاهش عطش افشانه های آب به صورت بزنند و از رفتن در محیط های گرم و آفتاب شدید خودداری کنند.رئیس دانشکده طب سنتی اردکان در پایان خطاب به روزه داران توصیه کرد: دوش آب ولرم در طول روز در رفع عطش کمک کننده است.