میزان پایین ویتامین D در کودکان ریسک دیابت را افزایش می‌دهد


پایگاه خبری لقمه: کودکانی که در دوره نوزادی و کودکی میزان بالایی از ویتامین D دریافت می کنند به شکل قابل توجهی در معرض ریسک کمتر ابتلا به دیابت نوع۱ هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دیابت نوع۱ یک بیماری مزمن خودایمنی است که ابتلا به آن سالانه ۳ تا ۵ درصد در حال افزایش است. این بیماری زمانی بروز می کند که سیستم ایمنی بدن سلول های بتا تولیدکننده انسولین خود را در لوزالمعده نابود می کند.

 
جیل نوریس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «ویتامین D فاکتور حفاظتی در مقابل بیماری دیابت نوع۱ است چراکه سیستم ایمنی و خودایمنی بدن را تنظیم می کند.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیق عوامل محرک و فاکتورهای حفاظتی را در ۸۶۷۶ کودک با ریسک بالا دیابت نوع۱ بررسی کردند.
 
آنها مشکل خودایمنی را در ۳۷۶ کودک تشخیص داده و آنها را با ۱۰۴۱ کودکی که مبتلا به این مشکل نبودند مقایسه کردند.
 
در بین کودکان دارای ریسک ژنتیکی بالا ابتلا به دیابت نوع۱، کسانی که در نوزادی و کودکی میزان ویتامین D بدن شان پایین تر بود، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع۱ بودند.
 
نتایج این مطالعه نشان داد میزان بالاتر ویتامین D دوره کودکی ارتباط چشمگیری با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۱ داشت.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12283 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 1769 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.