میزان پایین ویتامین D در کودکان ریسک دیابت را افزایش می‌دهد


پایگاه خبری لقمه: کودکانی که در دوره نوزادی و کودکی میزان بالایی از ویتامین D دریافت می کنند به شکل قابل توجهی در معرض ریسک کمتر ابتلا به دیابت نوع۱ هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دیابت نوع۱ یک بیماری مزمن خودایمنی است که ابتلا به آن سالانه ۳ تا ۵ درصد در حال افزایش است. این بیماری زمانی بروز می کند که سیستم ایمنی بدن سلول های بتا تولیدکننده انسولین خود را در لوزالمعده نابود می کند.

 
جیل نوریس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «ویتامین D فاکتور حفاظتی در مقابل بیماری دیابت نوع۱ است چراکه سیستم ایمنی و خودایمنی بدن را تنظیم می کند.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیق عوامل محرک و فاکتورهای حفاظتی را در ۸۶۷۶ کودک با ریسک بالا دیابت نوع۱ بررسی کردند.
 
آنها مشکل خودایمنی را در ۳۷۶ کودک تشخیص داده و آنها را با ۱۰۴۱ کودکی که مبتلا به این مشکل نبودند مقایسه کردند.
 
در بین کودکان دارای ریسک ژنتیکی بالا ابتلا به دیابت نوع۱، کسانی که در نوزادی و کودکی میزان ویتامین D بدن شان پایین تر بود، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع۱ بودند.
 
نتایج این مطالعه نشان داد میزان بالاتر ویتامین D دوره کودکی ارتباط چشمگیری با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۱ داشت.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12283 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 1941 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...
خوردنی‌هایی که شکم شما را بزرگ می‌کند اندازه شکم تنها در موضوع اضافه وزن مطرح نیست بلکه در ارتباط با گوارش نیز اهمیت می‌یابد. در واقع در برخی موارد، عملکرد نامناسب دستگاه گوارش باعث برآمدن و متورم شدن شکم می‌شود. در این مقاله که حاصل تلاش همکارانمان در گروه ترجمه روزنامه خورشید است برآن شدیم تا با چندنکته، به خانم‌ها و آقایانی که تمایل دارند شکم صافی داشته باشند متذکر شویم، از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب کنند.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.