میزان پایین ویتامین D در کودکان ریسک دیابت را افزایش می‌دهد


پایگاه خبری لقمه: کودکانی که در دوره نوزادی و کودکی میزان بالایی از ویتامین D دریافت می کنند به شکل قابل توجهی در معرض ریسک کمتر ابتلا به دیابت نوع۱ هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دیابت نوع۱ یک بیماری مزمن خودایمنی است که ابتلا به آن سالانه ۳ تا ۵ درصد در حال افزایش است. این بیماری زمانی بروز می کند که سیستم ایمنی بدن سلول های بتا تولیدکننده انسولین خود را در لوزالمعده نابود می کند.

 
جیل نوریس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «ویتامین D فاکتور حفاظتی در مقابل بیماری دیابت نوع۱ است چراکه سیستم ایمنی و خودایمنی بدن را تنظیم می کند.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیق عوامل محرک و فاکتورهای حفاظتی را در ۸۶۷۶ کودک با ریسک بالا دیابت نوع۱ بررسی کردند.
 
آنها مشکل خودایمنی را در ۳۷۶ کودک تشخیص داده و آنها را با ۱۰۴۱ کودکی که مبتلا به این مشکل نبودند مقایسه کردند.
 
در بین کودکان دارای ریسک ژنتیکی بالا ابتلا به دیابت نوع۱، کسانی که در نوزادی و کودکی میزان ویتامین D بدن شان پایین تر بود، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع۱ بودند.
 
نتایج این مطالعه نشان داد میزان بالاتر ویتامین D دوره کودکی ارتباط چشمگیری با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۱ داشت.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12283 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2024 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
با این خوراکی ها وزن خود را کاهش دهید بیشتر ما دوست داریم وزن کم کنیم تا اندام مناسبی داشته باشیم بلکه...