خواص مختلف لیموترش


خواص لیموترش به علت وجود موادی مانند ویتامین Bو C، آنتی اکسیدان، پروتئین، فلاوانوئید، فسفر، پتاسیم، کربوهیدرات و روغن های فرار در آن است. این میوه برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه مفید است.

به گزارش لقمه؛ در مصر و هندوستان از آب لیمو برای از بین بردن اثر مسمومیت، درمان ناراحتی های کبدی و مقابله با بیماری مربوط به کمبود ویتامین C استفاده می شود.از آب لیمو به طور وسیع برای پاک سازی پوست و تقویت کبد استفاده می شود.

*آب لیمو؛ حاوی خاصیت ضدباکتریایی، ضدویروسی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و با داشتن میزان بالای پکتین، بیوفلاوانوئید، لیمونین، اسید سیتریک، منیزیم، کلسیم و ویتامین با بیماری و عفونت مقابله و به هضم غذا و کاهش وزن کمک می کند.
*مخلوطی از آب لیمو و آب، گلودرد و آفت دهان را از بین می برد.
*کمی نمک به این مخلوط اضافه و غرغره کنید.
*چای داغ، آب لیمو و عسل کاهش دهنده تب، تسکین دهنده حالت تهوع، گرمازدگی و آنفلوآنزاست.
*آب لیمو، با خستگی مفرط مقابله می کند. با مصرف آب لیمو پس از انجام دادن ورزش های سخت یا گرمازدگی، الکترولیت های بدن جایگزین می شود.
*برای متوقف کردن خون ریزی از بینی، پنبه آغشته به آب لیمو را زیر بینی قرار دهید.
*سنگ کیسه صفرا را با مخلوطی از آب لیمو و روغن زیتون از بین ببرید.
*فشار خون بالا و کلسترول مضر را با آب لیمو کاهش دهید.
*با لیمو، از بروز دیابت پیشگیری کنید.لیمو برای بیماران قلبی مفید است. دمای بدن را پایین می آورد و با سرطان مقابله می کند.
*مصرف یک لیوان آب ولرم و آب لیمو، سیستم گوارشی را تمیز می کند.
*گرفتگی سینه و سرفه را تسکین و حساسیت را کاهش می دهد.

استفاده های موضعی:
*پوست را تمیز می کند، در بهبود آکنه موثر است، از ایجاد چین و چروک پیشگیری می کند و لکه های ایجاد شده بر اثر افزایش سن را از بین می برد.
*ویتامین C، اسید سیتریک و خاصیت قلیایی آن با باکتری های داخلی و سطحی روی پوست مقابله می کند.
*مخلوطی از آب لیمو، عسل و آب ولرم اگزما را تسکین می دهد.
*ترکیبی از آب لیمو و آب ولرم، داروی طبیعی برای مقابله با حشرات است.
*مخلوطی از آب لیمو با روغن بادام، آواکادو یا جوجوبا، واریس را از بین می برد.
*آب لیمو، یک محیط قلیایی ایجاد می کند تا در میزان PH بدن تعادل ایجاد شود.
*اسیدیته را کاهش می دهد. همچنین درد آرتریت و روماتیسم به دلیل اثر قلیایی آب لیمو از بین می رود.

پوست لیمو:

*درد معده و درد بر اثر نفخ را کاهش می دهد.

*قسمت سفید پوست لیمو حاوی پکتین است که در دفع سموم و فلزهای سنگین به بدن کمک می کند.

*روغن لیمو، هوشیاری و تمرکز را افزایش می دهد.


نقل از :خراسان

کد: 1334 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 5526 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
5 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
6 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
7 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
8 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 مضرات مصرف آب و لیموترش صبح ناشتا ۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان


نظرات


farzaneh

man aashegh limoam...

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئین‌های گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک می‌کند.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.