خواص مختلف لیموترش


خواص لیموترش به علت وجود موادی مانند ویتامین Bو C، آنتی اکسیدان، پروتئین، فلاوانوئید، فسفر، پتاسیم، کربوهیدرات و روغن های فرار در آن است. این میوه برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه مفید است.

به گزارش لقمه؛ در مصر و هندوستان از آب لیمو برای از بین بردن اثر مسمومیت، درمان ناراحتی های کبدی و مقابله با بیماری مربوط به کمبود ویتامین C استفاده می شود.از آب لیمو به طور وسیع برای پاک سازی پوست و تقویت کبد استفاده می شود.

*آب لیمو؛ حاوی خاصیت ضدباکتریایی، ضدویروسی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و با داشتن میزان بالای پکتین، بیوفلاوانوئید، لیمونین، اسید سیتریک، منیزیم، کلسیم و ویتامین با بیماری و عفونت مقابله و به هضم غذا و کاهش وزن کمک می کند.
*مخلوطی از آب لیمو و آب، گلودرد و آفت دهان را از بین می برد.
*کمی نمک به این مخلوط اضافه و غرغره کنید.
*چای داغ، آب لیمو و عسل کاهش دهنده تب، تسکین دهنده حالت تهوع، گرمازدگی و آنفلوآنزاست.
*آب لیمو، با خستگی مفرط مقابله می کند. با مصرف آب لیمو پس از انجام دادن ورزش های سخت یا گرمازدگی، الکترولیت های بدن جایگزین می شود.
*برای متوقف کردن خون ریزی از بینی، پنبه آغشته به آب لیمو را زیر بینی قرار دهید.
*سنگ کیسه صفرا را با مخلوطی از آب لیمو و روغن زیتون از بین ببرید.
*فشار خون بالا و کلسترول مضر را با آب لیمو کاهش دهید.
*با لیمو، از بروز دیابت پیشگیری کنید.لیمو برای بیماران قلبی مفید است. دمای بدن را پایین می آورد و با سرطان مقابله می کند.
*مصرف یک لیوان آب ولرم و آب لیمو، سیستم گوارشی را تمیز می کند.
*گرفتگی سینه و سرفه را تسکین و حساسیت را کاهش می دهد.

استفاده های موضعی:
*پوست را تمیز می کند، در بهبود آکنه موثر است، از ایجاد چین و چروک پیشگیری می کند و لکه های ایجاد شده بر اثر افزایش سن را از بین می برد.
*ویتامین C، اسید سیتریک و خاصیت قلیایی آن با باکتری های داخلی و سطحی روی پوست مقابله می کند.
*مخلوطی از آب لیمو، عسل و آب ولرم اگزما را تسکین می دهد.
*ترکیبی از آب لیمو و آب ولرم، داروی طبیعی برای مقابله با حشرات است.
*مخلوطی از آب لیمو با روغن بادام، آواکادو یا جوجوبا، واریس را از بین می برد.
*آب لیمو، یک محیط قلیایی ایجاد می کند تا در میزان PH بدن تعادل ایجاد شود.
*اسیدیته را کاهش می دهد. همچنین درد آرتریت و روماتیسم به دلیل اثر قلیایی آب لیمو از بین می رود.

پوست لیمو:

*درد معده و درد بر اثر نفخ را کاهش می دهد.

*قسمت سفید پوست لیمو حاوی پکتین است که در دفع سموم و فلزهای سنگین به بدن کمک می کند.

*روغن لیمو، هوشیاری و تمرکز را افزایش می دهد.


نقل از :خراسان

کد: 1334 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 5800 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
5 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
6 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
7 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
8 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 مضرات مصرف آب و لیموترش صبح ناشتا ۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان


نظرات


farzaneh

man aashegh limoam...

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.