مردم از مصرف محصولات لبنی سنتی پرهیز کنند


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: به منظور حفظ ضخامت و حالت سفتی در سرشیر های سنتی از دستمال کاغذی استفاده می‌شود .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، استفاده از دستمال کاغذی در سر شیرهای سنتی محمد حسین عزیزی گفت: در چند سال اخیر بار‌ها اخباری مبنی بر استفاده از وایتکس در لبنیات منتشر و هشدار‌های متعددی در این زمینه به مردم داده شده است. این درحالی است که متأسفانه این اقدام غیر بهداشتی بوده و می‌تواند مشکل ساز شود.

 
وی افزود: برخی از دامداری‌های سنتی به منظور نگهداری طولانی مدت محصولات لبنی، از وایتکس استفاده می‌کنند چرا که در شیر سالم زمینه برای رشد میکروب‌ها فراهم شده و محتوای شیر را اسیدی می‌کند. با این حال استفاده از اینگونه مواد شیمیایی نه تنها سلامت محصولات را تضمین نکرده، بلکه باعث قلیایی شدن آن می‌شود.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: در شرایطی که بسیاری از این اقدامات به لبنیات سنتی تعمیم داده می‌شود، ولی محصولات صنعتی نیز باید به شدت مورد نظارت قرار گیرد تا از این اقدام غیربهداشتی در برخی از کارخانه جلوگیری، و امنیت جان مصرف کنندگان محصولات تولیدی حفظ شود.
 
وی عنوان کرد: علاوه بر استفاده از مواد شیمیایی در شیر، در مواردی نیز از دستمال کاغذی یا کاغذ‌های نازک در سرشیر،ماست و شیر استفاده می‌شود تا با حفظ ظاهر و ایجاد ضخامت و انسجام در مواد لبنی، مشتریان زیادی به مصرف آن ترغیب شوند.
 
عزیزی اذعان داشت: مواد سلولزی موجود در کاغذ و دستمال کاغذی به هیچ عنوان قابلیت هضم را نداشته و جذب بدن نمی‌شود بنابراین مشکلات گوارشی ناشی از مصرف این گونه مواد جبران ناپذیر بوده و می‌تواند منجر به بروز انواع سرطان‌ها در بدن شود.
 
وی در ادامه گفت: وظیفه نظارت بر محصولات لبنی کارخانه‌های تولید لبنیات و مغازه‌های لبنی سنتی برعهده وزارت بهداشت است و در صورت آزمایش و مشاهده هر گونه تخلف باید
 
با عاملان برخورد و نسبت به جمع آوری محصولات ناسالم اقدام شود.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در پایان افزود: به مردم توصیه می‌شود از مصرف محصولات لبنی سنتی پرهیز و حتما از لبنیات صنعتی معتبر استفاده شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 13344 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 311 ساعت: 9:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
2 قیمت برخی اقلام اساسی افزایش یافت/«وقتی همه خواب بودند»! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 لبنیات را از وعده غذایی تان حذف نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
5 دلیل اصلی به وجود آمدن سنگ کلیه از دیدگاه طب‌سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
6 موافقت مشروط حجتی با واردات گوشت اروپایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7 روزانه چه مقدار ویتامین مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
8 موضوع افزایش تعرفه‌ صادرات لبنیات به عراق به وزارت خارجه سپرده شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
9 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 آیا مصرف شیر تاثیری بر دفع آلودگی هوا دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 14 درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به بخش کشاورزی است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.