فواید متنوع چای "اولونگ"برای سلامتی


پایگاه خبری لقمه: چای "اولونگ" تنها دو درصد مصرف چای در جهان را شامل می‌شود و این درحالیست که فوائد متنوعی برای سلامتی دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اولونگ یا چای اولونگ (OOLONG TEA) به نوعی از چای گفته می‌شود که در اثر اکسیداسیون ناقص برگه‌های چای تولید می‌شود.

 
کارشناسان تغذیه با اشاره به چهار نوع چای سیاه، سبز، سفید و اولونگ اظهار داشتند: چای اولونگ بیشتر در تایوان و چین استفاده می‌شود.
 
اگرچه این چهار نوع چای از یک گیاه موسوم به "کاملیا سیننسیس" تولید می‌شوند اما تفاوت در تولید و فرآوری، موجب تنوع آن‌ها شده‌ است. چای‌ها همچنین در میزان و نوع آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند متفاوت باشند. چای سبز سرشار از نوعی آنتی اکسیدان به نام "کاتچین" است. آنتی اکسیدان‌های چای سیاه نیز "تیافلاوین" و "تیاروبیگین" هستند.
 
به گزارش مدیکال نیوز تودی، چای اولونگ به لحاظ برخورداری از آنتی اکسیدان‌ها در حد متوسط است. همچنین میزان کافئین موجود در چای اولونگ و سبز با یکدیگر برابر است.
 
چای اولونگ نیز همچون دیگر انواع چای دارای خواصی برای سلامتی است که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
 
مقابله با بیماری قلبی
 
محققان چینی به مطالعه رابطه بین نوشیدن چای اولونگ و سطح کلسترول پرداختند زیرا سطح بالای کلسترول می‌تواند با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط باشد. نتیجه بدست آمده حاکی از آن است که مصرف این نوع چای همچون چای سبز و سیاه سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.
 
کاهش وزن
 
مطالعه نشان می‌دهد موش‌هایی که در کنار داشتن رژیم غذایی پرچرب و سرشار از مواد قندی از عصاره چای اولونگ مصرف کرده‌اند نسبت به موش‌هایی که این رژیم غذایی را دارند اما از این چای استفاده نکرده‌اند کمتر دچار انباشت چربی شکمی می‌شوند.
 
مقابله با سرطان
 
متخصصان تایوانی به بررسی ارتباط بین مصرف چای و خطر ابتلا به سرطان سر و گردن یا گلو پرداختند. هر فنجان چای اولونگ که در روز مصرف می‌شود برابر با کاهش چهار درصدی خطر ابتلا به این سرطان است هرچند این نتیجه چشمگیر نیست.
 
حفظ سلامت دندان‌ها
 
فلوراید ترکیبی است که اغلب به آب آشامیدنی، خمیر دندان و دهان‌شویه‌ها افزوده می‌شود تا از پوسیدگی دندان جلوگیری کند. برگ‌های چای به طور طبیعی دارای فلوراید هستند و بنابراین نوشیدن چای اولونگ می‌تواند به پیشگیری از پوسیدگی دندان کمک کند.
 
به رغم این یافته‌ها متخصصان تاکید دارند که با توجه به دست‌یابی به نتایج متفاوت در خصوص تاثیر این چای روی قند خون و دیابت،‌ حتما باید پیش از مصرف آن با پزشک متخصص مشورت شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13347 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 2604 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
4 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
5 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 آشنایی با برخی خواص انار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
11 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
ریزه کاری های لاغری را بخوانید! بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارند که کمک می‌کنند شما خیلی سریع وزن کم کنید، اما عواقب این گونه رژیم‌ها در دراز مدت بسیار ناراحت کننده هستند.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.