مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است


پایگاه خبری لقمه: یزدانی گفت:کارگروه تنظیم بازار، قیمت شکر را اعلام نکرده و همین امر موجب شده تا کارخانجات ،مطالبات خود را به چغندرکاران پرداخت نکنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علیرضا یزدانی مجری طرح چغندر قند وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از تاخیر در پرداخت مطالبات چغندرکاران خبر داد و گفت: کارخانجات چغندر قند برحسب نرخ خرید تضمینی دولت پول کشاورزان را پرداخت می کنند، اما از آن جا که کارگروه تنظیم بازار ،قیمت شکر را اعلام نکرده است،کارخانه‌ها هم نتواستند شکر خود را به فروش برسانند، که این امر مشکلاتی برای کشاورزان در بر داشته است.

 
وی با اشاره به اینکه برداشت چغندر قند از اواخر شهریور آغاز شده است، افزود: با احتساب مانده مطالبات سال گذشته ، کارخانه های چغندر قند رقمی معادل 180 میلیارد تومان به چغندر کاران بدهکار هستند.
 
 یزدانی در پاسخ به این سوال که با توجه به آغاز کشت پاییزه، تاخیر در اعلام نرخ می تواند مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد کند، بیان کرد: با وجود فقدان، دسترسی کشاورزان به مطالبات این امر در سطح زیر کشت بی تاثیر نیست که وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از چغندرکاران  به صورت جد در حال پیگیر این موضوع است.
 
مجری طرح چغندر قند با بیان اینکه پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش قیمت تضمینی حدود 6 درصد بوده است، گفت: البته بانک مرکزی نرخ تورم را 9.8 درصد اعلام کرده است.
 
به گفته یزدانی، افزایش قیمت چغندر قند در گرانی شکر تاثیر بسزایی دارد که این امر به صلاح نیست.
 
آرامش بر بازار شکر حاکم است
 
 این مقام مسوول با اشاره به آرامش حاکم بر بازار شکر افزود: کارخانه های چغندر قند به دلیل فقدان اعلام نرخ شکر از سوی کارگروه تنظیم بازار نتواستند شکر تولیدی خود را به فروش رسانند که  انتظار می رود هر چه سریع تر  مسوولان امر جهت حمایت از صنایع قند و شکر و چغندرکاران قیمت شکر را اعلام کنند تا نگرانی کشاورزان به پایان برسد.
 
 یزدانی با بیان اینکه امسال پیش بینی می شود که تولید چغندر قند به 7 میلیون تن برسد، اذعان کرد: با احتساب شکر استحصالی از نیشکر، یک میلیون و 750 هزارتن شکر  تولید خواهد شد که با افزایش 100 هزارتنی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل  رکورد جدیدی در کشور محسوب می شود.
 
 وی با بیان اینکه طبق سند چشم انداز تا افق 1404  ضریب خوداتکایی شکر به 93 درصد خواهد رسید، تصریح کرد: با توجه به آنکه ما از برنامه سند چشم انداز جلو تر هستیم، لذا پیش بینی می شود با توسعه کشت چغندر قند پاییزه و احداث دو کارخانه قند جدید کشور ظرف سه سال آینده به خوداتکایی برسیم.
 
برنامه ای برای توسعه کشت چغندر قند بهاره نداریم
 
 مجری طرح چغندر قند وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه برنامه ای برای توسعه کشت چغندر قند بهاره نداریم، اظهار کرد: افزایش عملکرد در واحد سطح کشت بهاره از جمله اهداف وزارتخانه برای دستیبابی به افزایش بهره وری است از این رو توسعه کشت نشایی و سیستم های نوین آبیاری جهت کاهش مصرف آب در دستور کار قرار گرفته است.
 
  یزدانی با بیان اینکه برنامه ای برای توسعه نیشکر نداریم، افزود: با توجه به آب بر بودن محصول و شرایط خاص آب و هوایی، کشت محصول تنها در استان خوزستان انجام می شود که بدین منظور برنامه برای توسعه سطح زیر کشت محصول نداشته و تنها افزایش عملکرد در واحد سطح در دستور کار وزارتخانه قرار گرفته است.
 
 مجری طرح چغندر قند وزارت جهاد کشاورزی در پایان با بیان اینکه سال گذشته سطح زیر کشت چغندر قند 11 هزار و 500 هکتار بوده است،یادآورشد: امسال سطح زیر کشت به 16 هزار هکتار خواهد رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13353 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 2249 ساعت: 1:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
6 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
8 کاهش ده درصدی برداشت آب در کشور نسبت به دوازده سال پیش ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
10 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
11 جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.