طرز تهیه بیف زوچینی


پایگاه خبری لقمه: بیف زوچینی غذایی مقوی و خوشمزه با گوشت و کدو است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیف زوچینی غذایی مقوی و خوشمزه با گوشت و کدو است.

طرز تهیه  بیف زوچینی
 
مواد لازم:
 
راسته گوساله (خردشده): 160 گرم
کدو سبز تیره (رشته ای خردشده): 1 عدد
کدو زرد (خردشده): 1 عدد
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
هویج (خردشده): 1 عدد
گشنیز (خردشده): 3 گرم
سس گلیز: 30 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه: به  میزان لازم
روغن زیتون: 30 میلی لیتر
 
 
ظرز تهیه:
 
1.    گوشت (از قبل خردشده) را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
 
2.    هویج، کدو سبز و کدو زرد را به مقدار نمک، فلفل و روغن زیتون (در حد چرب شدن مواد) و سیر (از قبل با لبه چاقو له و ریز خردشده) آغشته کنید.
 
3.    سبزیجات را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کمی نرم شود.
 
4.    تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن زیتون درون آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت مزه دار شده را داخل آن ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پخته و ترد شود (در حین پخت آن را هم بزنید تا نسوزد).
 
5.    سبزیحات کبابی را به مواد اضافه کنید. بعد سس گلیز و گشنیز را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و بیف را به ظرف سرو منتقل کنید.
 
•    سس گلیز را می توان به صورت آماده از فروشگاه های مواد خوراکی تهیه کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :سرآشپز

کد: 13358 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 888 ساعت: 3:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش طول عمر با رژیم غذایی کاهش وزن ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
2 ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3 رکودتولیدپسته دردهه۹۰می‌شکند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ آذر
5 روش تهیه سس بشامل ساده ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
6 روش تهیه تاکو بیف‌ پای ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
7 جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
8 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
9 دستور تهیه کباب ژاپنی ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
10 نکاتی برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد