طرز تهیه بیف زوچینی


پایگاه خبری لقمه: بیف زوچینی غذایی مقوی و خوشمزه با گوشت و کدو است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیف زوچینی غذایی مقوی و خوشمزه با گوشت و کدو است.

طرز تهیه  بیف زوچینی
 
مواد لازم:
 
راسته گوساله (خردشده): 160 گرم
کدو سبز تیره (رشته ای خردشده): 1 عدد
کدو زرد (خردشده): 1 عدد
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
هویج (خردشده): 1 عدد
گشنیز (خردشده): 3 گرم
سس گلیز: 30 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه: به  میزان لازم
روغن زیتون: 30 میلی لیتر
 
 
ظرز تهیه:
 
1.    گوشت (از قبل خردشده) را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
 
2.    هویج، کدو سبز و کدو زرد را به مقدار نمک، فلفل و روغن زیتون (در حد چرب شدن مواد) و سیر (از قبل با لبه چاقو له و ریز خردشده) آغشته کنید.
 
3.    سبزیجات را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کمی نرم شود.
 
4.    تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن زیتون درون آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت مزه دار شده را داخل آن ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پخته و ترد شود (در حین پخت آن را هم بزنید تا نسوزد).
 
5.    سبزیحات کبابی را به مواد اضافه کنید. بعد سس گلیز و گشنیز را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و بیف را به ظرف سرو منتقل کنید.
 
•    سس گلیز را می توان به صورت آماده از فروشگاه های مواد خوراکی تهیه کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :سرآشپز

کد: 13358 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 3390 ساعت: 3:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ ارز ۴۲۰۰تومانی واردات گندم و دارو تا آخر سال ۱۴۰۰ شنبه ۴ دي
2 افزایش طول عمر با رژیم غذایی کاهش وزن ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
3 ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
4 رکودتولیدپسته دردهه۹۰می‌شکند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
5 نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ آذر
6 روش تهیه سس بشامل ساده ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
7 روش تهیه تاکو بیف‌ پای ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
8 جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
9 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
10 دستور تهیه کباب ژاپنی ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.