طرز تهیه بیف زوچینی


پایگاه خبری لقمه: بیف زوچینی غذایی مقوی و خوشمزه با گوشت و کدو است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیف زوچینی غذایی مقوی و خوشمزه با گوشت و کدو است.

طرز تهیه  بیف زوچینی
 
مواد لازم:
 
راسته گوساله (خردشده): 160 گرم
کدو سبز تیره (رشته ای خردشده): 1 عدد
کدو زرد (خردشده): 1 عدد
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
هویج (خردشده): 1 عدد
گشنیز (خردشده): 3 گرم
سس گلیز: 30 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه: به  میزان لازم
روغن زیتون: 30 میلی لیتر
 
 
ظرز تهیه:
 
1.    گوشت (از قبل خردشده) را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
 
2.    هویج، کدو سبز و کدو زرد را به مقدار نمک، فلفل و روغن زیتون (در حد چرب شدن مواد) و سیر (از قبل با لبه چاقو له و ریز خردشده) آغشته کنید.
 
3.    سبزیجات را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کمی نرم شود.
 
4.    تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن زیتون درون آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت مزه دار شده را داخل آن ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پخته و ترد شود (در حین پخت آن را هم بزنید تا نسوزد).
 
5.    سبزیحات کبابی را به مواد اضافه کنید. بعد سس گلیز و گشنیز را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و بیف را به ظرف سرو منتقل کنید.
 
•    سس گلیز را می توان به صورت آماده از فروشگاه های مواد خوراکی تهیه کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :سرآشپز

کد: 13358 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 388 ساعت: 3:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش طول عمر با رژیم غذایی کاهش وزن ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
2 ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3 رکودتولیدپسته دردهه۹۰می‌شکند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ آذر
5 روش تهیه سس بشامل ساده ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
6 روش تهیه تاکو بیف‌ پای ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
7 جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
8 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
9 دستور تهیه کباب ژاپنی ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
10 نکاتی برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.