واکنش به واردات احتمالی کیوی/ما نیاز منطقه راتامین می‌کنیم


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه باغداران استان تهران با بیان اینکه کشور حتی در فصل غیر تولید نیازی به واردات کیوی ندارد،گفت: ایران از صادرکنندگان مطرح منطقه است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مجتبی شادلو در گفتگویی در واکنش به مباحث مطرح شده از سوی مقامات اروپایی درباره توافق نامه ایران و نیوزیلند برای واردات کیوی به کشورمان و همچنین تقاضای آنان برای صادرات میوه های تازه خوری خارج از فصل تولید به ایران، اظهارداشت: ما اصلا نیازی به واردات میوه به کشور نداریم، خارجی ها در این زمینه فقط منافع خودشان را در نظر دارند و به فکر بازاریابی برای محصولاتشان هستند، مسئولان کشور ما باید به این مساله توجه کنند که نفع کشور ما در چیست.

 
وی با بیان اینکه کیوی کشور در فصل پاییز برداشت می شود و تا تابستان سال بعد در سردخانه ها قابلیت ماندگاری دارد، گفت: کیوی تولید داخل میوه ای مرغوب و بازار پسند است و ما طی سالهای اخیر صادرکننده قابل توجه منطقه بوده ایم و به کشورهایی مانند روسیه، ترکیه، پاکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس کیوی صادر کرده ایم.
 
رئیس اتحادیه باغداران استان تهران با اشاره به اینکه اگر صادرات نباشد، در بازار داخلی بازار کیوی مشکل پیدا می کنیم، افزود: همیشه ظرفیت تولید در کشور بیش از مصرف بوده است.
 
شادلو با بیان اینکه ایران جزو کشورهای نوظهور در زمینه تولید کیوی است، اضافه کرد: ضمن اینکه هنوز ۳۰ درصد باغات کیوی کشور نهال های جوان دارند و در انتظار ورود به چرخه تولید هستند.
 
وی تصریح کرد:تنوع میوه ای کشور بسیار زیاد است و این محصولات می توانند هر مصرف کننده ای را با هر سلیقه راضی کنند بنابراین ما نیازی به واردات هیچ محصولی نداریم، اگر بخواهیم چند محصول وارداتی به سبد مصرف میوه اضافه کنیم پس تکلیف تولید داخل و بحث اقتصاد مقاومتی چه خواهد شد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13465 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 2215 ساعت: 3:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
2 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3 ایران یکی از قطب های تولید کیوی در جهان ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 توافقنامه‌ای با نیوزلند برای واردات کیوی امضا نکرده‌ایم ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
6 ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 بهترین نوشیدنی ها برای تقویت سیستم ایمنی در روزهای سرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
8 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
9 واردات کیوی از نیوزیلند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
10 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد اگر بابت سلامت ماست‌بستنی‌ها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک می‌کند تا خوراکی سالم‌تری داشته باشید.
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.