آیا غذا در سرطان معده نقشی دارد/علایم سرطان معده


پایگاه خبری لقمه: احمد مافی گفت: حس سیر شدگی زودرس، وجود خون در استفراغ، سوءهاضمه و ترش کردن، کاهش اشتها، کاهش وزن، خستگی و ضعف طولانی مدت از علائم بروز سرطان معده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر احمد مافی اظهار داشت: متأسفانه سرطان معده در کشور ما بسیار شایع است و میزان ابتلای ایرانیان به این نوع سرطان بیشتر از اکثر کشورهای جهان است.

 
وی افزود: در بعضی بررسی های انجام شده سرطان معده به عنوان شایعترین سرطان در مردان و یکی از سه سرطان شایع در زنان ایرانی شناخته شده است. علت این امر به خوبی مشخص نیست ولی عادات غذایی به احتمال فراوان در این مسأله نقش دارند.
 
این متخصص رادیوتراپی انکولوژی تصریح کرد: علت اصلی ایجاد سرطان معده هنوز مشخص نیست همچنین میزان بروز سرطان معده با افزایش سن، استعمال دخانیات و مصرف الکل افزایش می یابد.
 
مافی اضافه کرد: سرطان معده در مردان شایعتر از زنان است همچنین در برخی مطالعات به نقش مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده مثل گوشت دودی در ایجاد سرطان معده اشاره شده است.
 
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: مصرف زیاد گوشت دودی، نمک سود و فرآوری شده، مصرف زیاد ترشیجات،  غذاهایی که بیرون از یخچال نگهداری شده اند، عفونت با یک باکتری معده (هلیکوباکتر پیلوری)، یک نوع کم خونی مزمن، التهاب مزمن معده (گاستریت) و عوامل ژنتیک و سابقه خانوادگی سرطان در ایجاد سرطان معده نقش دارند.
 
وی گفت: علائم سرطان معده شامل احساس درد و یا سوزش در شکم بخصوص قسمت فوقانی شکم، بزرگ شدن شکم به علت تجمع مایع در شکم، حس سیر شدگی زودرس حتی بعد از خوردن مقدار کمی غذا، تهوع و یا استفراغ، وجود خون در استفراغ، سوء هاضمه و ترش کردن، کاهش اشتها، کاهش وزن، خستگی و ضعف طولانی مدت بدون توجیه و دفع مدفوع سیاهرنگ بوده که نشانه وجود خون در دستگاه گوارش است.
 
استادیار دانشگاه علوم   پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: درمان بر اساس مرحله بیماری و حال عمومی بیمار انتخاب می شود که درمان اصلی سرطان معده در مراحل اولیه عمل جراحی است.
 
مافی افزود: در برخی افراد به خصوص در صورت پیشرفت بیماری، تنها از شیمی درمانی و یا رادیوتراپی بعنوان درمان استفاده می شود. گاهی اوقات هم لازم است بعد از انجام جراحی، شیمی درمانی و یا رادیوتراپی انجام و در گاهی موارد قبل از انجام عمل جراحی، شیمی درمانی و یا رادیوتراپی انجام می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13549 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 1384 ساعت: 9:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول ۱۴۰۰ جمعه ۲۶ شهريور
2 نقش کافئین در کاهش خطر ابتلا به سرطان و سنگ کلیه ۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد
3 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
4 باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد ۱۳۹۹ دوشنبه ۴ اسفند
5 اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
6 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
7 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
8 امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
9 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
10 چای داغ خطر سرطان مری در چه افردای افزایش می دهد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
11 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
اولین شب یلدای قرن را چگونه می گذرانید؟
 





 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت