طرح جامع زعفران عملیاتی نشد


پایگاه خبری لقمه: نائب رییس شورای ملی زعفران گفت: علی رغم تصویب طرح جامع زعفران در دولت دهم و نقش مهم آن در بازار، تاکنون این طرح عملیاتی نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غلامرضا میری نائب رییس شورای ملی زعفران در گفتگویی، درخصوص تاثیر خرید توافقی زعفران در کنترل قیمت محصول اظهار کرد: خرید توافقی زعفران توسط وزارت جهاد کشاورزی تاثیر بسزایی در جلوگیری از کاهش قیمت محصول و ضررو زیان کشاورزان دارد.

 
وی در پاسخ به این سوال که خرید توافقی زعفران می تواند در حفظ جایگاه بین المللی محصول نقش داشته باشد یا خیر، تصریح کرد: صادرکنندگان ایرانی بدون حمایت دولت، قادر به صادرات زعفران به 47 کشور دنیا هستند و حال باید منتظر ماند و دید که سازمان تعاون روستایی به عنوان مباشر خرید بازاری را که صادرکنندگان آماده کردند در انحصار خود می گیرند یا خیر.
 
میری با بیان اینکه ظرفیت صادرات و بسته بندی 650 تن زعفران در کشور وجود دارد، گفت: با توجه به پتانسیل بالای کشور در تولید زعفران انتظار می رود که سازمان تعاون روستایی با اجرای خرید توافقی، محصول را با نرخ مشخصی در اختیار صادرکنندگان قرار دهد تا آنها با خیالی آسوده بتوانند به امر صادرات بپردازند.
 
نائب رئیس شورای ملی زعفران با انتقاد از عرضه زعفران در بورس کالا بیان کرد: محصولات کشاورزی تنها در زمانیکه مشتری برای آن وجود ندارد در بورس کالا عرضه می شود، در حالیکه تقاضا به میزان کافی برای طلای سرخ ایرانی در بازار وجود دارد.
 
وی با بیان اینکه طرح جامع زعفران زنجیره تولید تا مصرف را شامل می شود، تاکید کرد: در دولت دهم این طرح با کمک شورای ملی زعفران ، وزارت جهاد کشاورزی در کمیسیون کشاورزی و هیات دولت دهم به تصویب رسید اما عملیاتی نشد ، در حالیکه اجرای آن تحولی بزرگ در صنعت را به همراه داشت.
 
میری در خاتمه گفت: در اجرای طرح جامع زعفران  مواردی  از قبیل روش کشت، خشک کردن، فرآوری، بسته بندی، عرضه، بازاریابی و ثبت برند ملی مورد توجه قرار گرفته بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13606 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 2254 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.