رسپی شامی پوک به همراه سس


پایگاه خبری لقمه: شامی لپه یا شامی پوک یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که معمولا در گیلان درست میشود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شامی لپه یا شامی پوک یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که معمولا در گیلان درست میشود.

 
طرز تهیه رسپی شامی پوک به همراه سس
 
میزان سرو: 15 عدد شامی
 
مواد لازم:
 
گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرم
لپه (خام): 200 گرم
پیاز (رنده شده ریز): 100 گرم
سیب زمینی پخته (رنده شده): 150 گرم
آرد سوخاری: 2 ق س
تخم مرغ: 2 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
رب: 30 گرم
پیاز داغ: 2 ق س
سرکه: به میزان لازم
شکر: به میزان لازم
پیاز و جعفری: برای تزیین
گوجه و خیارشور: برای تزیین
هویج پخته: برای تزیین
پوره سیب زمینی: برای تزیین
 
 
طرز تهیه:
 
لپه را بپزید، زمانی که کاملا پخت، بگذارید سرد شود. بعد از سردشدن آن را چرخ کرده و با گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده، لپه چرخ شده و تخم مرغ مخلوط نمایید و نمک، فلفل، زردچوبه و نیمی از آرد سوخاری را به آن بیافزایید و مواد را ورز دهید.
 
بر روی تخت مقداری آرد سوخاری بریزید و مواد را با وردنه به قطر یک سانتی متر بر روی آن پخش کنید، سپس با قالب به صورت حلقه درآورید و وسط آن را نیز سوراخ کنید.
روغن را در تابه ریخته بعد از داغ شدن شامی ها را سرخ کنید.
 
طرز تهیه سس شامی:
 
رب را در مقداری روغن تفت داده، پیاز داغ را اضافه کرده و تفت دهید، یک لیوان آب، نمک، فلفل، کمی سرکه و شکر به آن اضافه کرده و بگذارید تا سس جا بیفتد.
 
شامی ها را در ظرف چیده و دور آن را با پیاز، جعفری، خیارشور، گوجه فرنگی، هویج پخته و پوره سیب زمینی (به دلخواه) تزیین نمایید. دقت شود سس را هنگام سرو بر روی شامی ها بریزید تا سرد نشود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سفره ایرانی

کد: 13615 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 3670 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.