رسپی شامی پوک به همراه سس


پایگاه خبری لقمه: شامی لپه یا شامی پوک یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که معمولا در گیلان درست میشود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شامی لپه یا شامی پوک یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که معمولا در گیلان درست میشود.

 
طرز تهیه رسپی شامی پوک به همراه سس
 
میزان سرو: 15 عدد شامی
 
مواد لازم:
 
گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرم
لپه (خام): 200 گرم
پیاز (رنده شده ریز): 100 گرم
سیب زمینی پخته (رنده شده): 150 گرم
آرد سوخاری: 2 ق س
تخم مرغ: 2 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
رب: 30 گرم
پیاز داغ: 2 ق س
سرکه: به میزان لازم
شکر: به میزان لازم
پیاز و جعفری: برای تزیین
گوجه و خیارشور: برای تزیین
هویج پخته: برای تزیین
پوره سیب زمینی: برای تزیین
 
 
طرز تهیه:
 
لپه را بپزید، زمانی که کاملا پخت، بگذارید سرد شود. بعد از سردشدن آن را چرخ کرده و با گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده، لپه چرخ شده و تخم مرغ مخلوط نمایید و نمک، فلفل، زردچوبه و نیمی از آرد سوخاری را به آن بیافزایید و مواد را ورز دهید.
 
بر روی تخت مقداری آرد سوخاری بریزید و مواد را با وردنه به قطر یک سانتی متر بر روی آن پخش کنید، سپس با قالب به صورت حلقه درآورید و وسط آن را نیز سوراخ کنید.
روغن را در تابه ریخته بعد از داغ شدن شامی ها را سرخ کنید.
 
طرز تهیه سس شامی:
 
رب را در مقداری روغن تفت داده، پیاز داغ را اضافه کرده و تفت دهید، یک لیوان آب، نمک، فلفل، کمی سرکه و شکر به آن اضافه کرده و بگذارید تا سس جا بیفتد.
 
شامی ها را در ظرف چیده و دور آن را با پیاز، جعفری، خیارشور، گوجه فرنگی، هویج پخته و پوره سیب زمینی (به دلخواه) تزیین نمایید. دقت شود سس را هنگام سرو بر روی شامی ها بریزید تا سرد نشود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سفره ایرانی

کد: 13615 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 3699 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آب ریختن به دریاچه ارومیه خیانت است این بخشی از یک مصاحبه مفصل درباره بحران آب است. با ایشان درباره مدیریت بحران آب صحبت کردیم درحالی که ایشان بیشتر معتقد بود این بحران مدیریت آب است نه مدیریت بحران آب.
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.