برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل


پایگاه خبری لقمه: رییس شورای ملی زیتون گفت:علی رغم سرمازدگی باغات زیتون در برخی استان ها پیش بینی می شود که تا پایان فصل 85 تا 90 هزارتن زیتون برداشت شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی عباسی رییس شورای ملی زیتون در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت تولید زیتون اظهار کرد: علی رغم سرمازدگی باغات زیتون در برخی استان ها پیش بینی می شود که تا پایان فصل 85 تا 90 هزارتن زیتون برداشت شود.

 
وی با اشاره به دلایل افزایش 20 درصدی نرخ زیتون در بازار گفت: در ماه های اخیر نرخ زیتون تحت تاثیر عواملی نظیر تورم و قیمت تمام شده محصول،20 درصد گران شد به طوریکه اکنون هر کیلو زیتون با نرخ 8 تا 8 هزار و 500 تومان در بازار به فروش می رسد.
 
عباسی ادامه داد: با توجه به شرایط مناسب تولید، نیازی به واردات میوه زیتون نداریم.
 
رییس شورای زیتون با اشاره به اینکه در دنیا 85 درصد میوه زیتون برای روغن مورد استفاده قرار می گیرد، بیان کرد: این در حالی است که در کشور 65 تا 70 درصد زیتون تولیدی جهت کنسرو استفاده می شود.
 
وی با بیان اینکه تا پایان فصل برداشت نمی توان پیش بینی دقیقی از تولید روغن زیتون در کشور داشت، اذعان کرد: طبق روال همه ساله بعد از فصل برداشت و اطلاع دقیق از میزان تولید ، مابقی نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود.
 
این مقام مسوول تصریح کرد: شورای ملی زیتون با همکاری وزارت جهاد کشاورزی درصدد ترسیم نقشه راهی برای توسعه روغن زیتون است که بدین منظور پیش بینی می شود ظرف 10 تا 12 سال آینده به خودکفایی برسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13624 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 690 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
2 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
3 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
4 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
5 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
6 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
7 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
8 واردات زیتون ممنوع است ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
9 مسکن های خانگی برای کاهش درد را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
10 چرا بیماران کبد چرب روغن زیتون و آب لیمو بخورند؟ ۱۳۹۶ جمعه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.