برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل


پایگاه خبری لقمه: رییس شورای ملی زیتون گفت:علی رغم سرمازدگی باغات زیتون در برخی استان ها پیش بینی می شود که تا پایان فصل 85 تا 90 هزارتن زیتون برداشت شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی عباسی رییس شورای ملی زیتون در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت تولید زیتون اظهار کرد: علی رغم سرمازدگی باغات زیتون در برخی استان ها پیش بینی می شود که تا پایان فصل 85 تا 90 هزارتن زیتون برداشت شود.

 
وی با اشاره به دلایل افزایش 20 درصدی نرخ زیتون در بازار گفت: در ماه های اخیر نرخ زیتون تحت تاثیر عواملی نظیر تورم و قیمت تمام شده محصول،20 درصد گران شد به طوریکه اکنون هر کیلو زیتون با نرخ 8 تا 8 هزار و 500 تومان در بازار به فروش می رسد.
 
عباسی ادامه داد: با توجه به شرایط مناسب تولید، نیازی به واردات میوه زیتون نداریم.
 
رییس شورای زیتون با اشاره به اینکه در دنیا 85 درصد میوه زیتون برای روغن مورد استفاده قرار می گیرد، بیان کرد: این در حالی است که در کشور 65 تا 70 درصد زیتون تولیدی جهت کنسرو استفاده می شود.
 
وی با بیان اینکه تا پایان فصل برداشت نمی توان پیش بینی دقیقی از تولید روغن زیتون در کشور داشت، اذعان کرد: طبق روال همه ساله بعد از فصل برداشت و اطلاع دقیق از میزان تولید ، مابقی نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود.
 
این مقام مسوول تصریح کرد: شورای ملی زیتون با همکاری وزارت جهاد کشاورزی درصدد ترسیم نقشه راهی برای توسعه روغن زیتون است که بدین منظور پیش بینی می شود ظرف 10 تا 12 سال آینده به خودکفایی برسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13624 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 184 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
2 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
3 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
4 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
5 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
6 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
7 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
8 واردات زیتون ممنوع است ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
9 مسکن های خانگی برای کاهش درد را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
10 چرا بیماران کبد چرب روغن زیتون و آب لیمو بخورند؟ ۱۳۹۶ جمعه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روش پخت گل کلم

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک می‌کند.
در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.