ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح زیتون اعلام کرد که ممنوعیت واردات زیتون شوخی بردار نیست و همچنان ادامه دارد و کسی نمی تواند به بهانه ی افزایش قیمت، به دنبال واردات آن باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، احمد مستخدمی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: گر چه امسال با کاهش نسبی تولید مواجه شدیم، اما به دلیل افزایش کیفیت تولید زیتون، درصد بیشتری نسبت به سالهای گذشته به زیتون کنسروی اختصاص پیدا می‌کند و در این راستا هیچ نیازی به واردات میوه زیتون نداریم.

 
وی با بیان اینکه ممنوعیت واردات میوه زیتون شوخی بردار نیست و همچنان ادامه دارد، افزود: امسال به دلیل افزایش کیفیت، قیمت خرید زیتون از باغداران افزایش پیدا کرده و هر کیلوگرم زیتون سردرختی ۴۵۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان خریداری می شود.
 
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: با توجه به قیمت خرید زیتون از کشاورزان، حداکثر قیمت منطقی برای خرید یک کیلوگرم زیتون کنسروی درجه یک ۱۵ هزار تومان است که البته در این زمینه وزارت جهاد کشاورزی وظیفه‌ای ندارد و دستگاه‌های نظارتی باید تعیین قیمت کرده و بر تخلفات در حوزه بازار نظارت کنند.
 
 مستخدمی گفت: برخی می‌خواهند از این مسئله سوء استفاده کنند که باید به آن‌ها گفت تنها واردات روغن زیتون آن هم از نوع بکر و فرابکر آن آزاد است و نمی‌توانند زیتون را وارد کنند چرا که نه تنها به عنوان یک محصول باغی وارداتش ممنوع است بلکه از نظر قرنطینه گیاهی این محصول حامل آفت مگس زیتون بوده و به همین دلیل نیز ممنوعیت آن برداشته نمی‌شود.
 
وی تاکید کرد: واردات روغن زیتون صنعتی و پومیس ممنوع است و از سوی دیگر با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز تعامل و همکاری تنگاتنگی داریم تا از واردات غیرقانونی و قاچاق روغن زیتون صنعتی و پومیس و میوه زیتون جلوگیری کند.
 
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه زیتون روزبه سالم ترین محصولات باغی بوده که در تولید آن از هیچ گونه سمی استفاده نمی‌شود، تصریح کرد: میوه زیتون قاچاق هیچ ضرری برای سلامت انسان ندارد و اگر وزارت جهاد کشاورزی از واردات آن جلوگیری می کند به دلیل این است که آفت مگس زیتون جزو خطرناک ترین آفات است و اگر مجدداً در کشور قوت بگیرد، می تواند همه تولید کشور را با خطر مواجه کند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13535 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر بازدید: 2652 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  تغذیه سالم با ارزانترین خوردنی‌ها وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .