دوربینی برای دستگاه گوارش+ تصاویر


اگر با درد معده به پزشک مراجعه کنید و آندوسکپی تجویز او برای تشخیص بیماری باشد قطعا احساس خوبی از انجام آن نخواهید داشت.

به گزارش لقمه، یکی از راه‌های تشخیص بیماری‌ها، مشاهده عضو مورد نظر به صورت مستقیم است، اگر تا به حال آندوسکپی شده باشید حتما می‌دانید که در صورت انجام آن بدون بیهوشی چقدر می‌تواند ناخوشایند و سخت باشد، اما تکنولوژی راه آسان شدن هر کاری را پیدا می‌کند و دیگر نباید از این بابت نگرانی داشت.



کپسول کوچکی که در تصویر می‌بینید داری یک دوربین مینیاتوری همراه با یک فلش است که از طریق بلعیدن وارد سیستم گوارشی شده و از دستگاه گوارش بدن تصویر تهیه می‌کند. 

این دوربین با اندازه ای کوچک تر از یک سکه مجهز به یک فرستنده بی سیم است که تصاویر را به یک هارد دیسک بی سیم که معمولا به کمر بند فرد وصل می شود منتقل می کند. 

دوربین کپسولی پس از بلعیده شدن 8 تا 10 ساعت در بدن انسان باقی می‌ماند و هزاران عکس و ویدئو از جزء جزء دستگاه گوارش تهیه می‌کند که کمک موثری برا تشخیص انواع سرطان و بیماری های گوارشی است.






کد: 1364 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 3309 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.