«آشپزی با دوربین» آماده نمایش می‌شود


پایگاه خبری لقمه: فیلم مستند «آشپزی با دوربین» به کارگردانی «محمدرضا عینی» با پشت سر گذاشتن مراحل پایانی فنی، به زودی آماده نمایش می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فیلم مستند «آشپزی با دوربین» جدیدترین ساخته «محمدرضا عینی»؛ مستندساز جوان است که به تغییر ذائقه ایرانیان با نگاه به فیلم‌های تاریخ سینمای ایران می پردازد.
عینی درباره ساخت این فیلم می‌گوید: سینما، رسانه قدرتمندی است که هم از اجتماع تاثیر می‌گیرد و هم بر اجتماع تاثیر می‌گذارد و به بیانی دیگر فرهنگ‌سازی می‌کند. ما در «آشپزی با دوربین» به مساله غذا که ابتدایی‌ترین و اساسی‌ترین نیاز بشری است، از دریچه سینما نگاه کرده‌ایم.
وی می‌افزاید: با نگاه دقیق به موضوع غذا در قاب سینما، می‌توانیم متوجه تغییرات بسیاری در وجوه مختلف اجتماعی تاریخ معاصر ایران شویم.
بر پایه این خبر، از فیلم‌های شاخصی که در مستند «آشپزی با دوربین» به آنها پرداخته شده‌است، می‌توان به «ماهی‌ها عاشق می‌شوند»، «کافه ترانزیت»، «اجاره نشین‌ها»، «مهمان مامان» و «گنج قارون» اشاره کرد.
همچنین در این فیلم علی رفیعی، کامبوزیا پرتوی، رضا کیانیان، مانی حقیقی، کیانوش گرامی، کامشاد کوشان، پیمان جعفری و ... مقابل دوربین رفته‌اند.

از دیگر عوامل این مستند 50 دقیقه‌ای عبارتند از:
مدیر تولید: محمد خانی، تدوین: داوود صدری، تصویربردار: مجید خمس آبادی صدابرداران: سعید علیپور و حسین معتمدی، مشاور رسانه‌ای: سارا خداکرمی، تدارکات و حمل نقل: امیر جعفری نژاد و آرشیو: سارا شهامت
بر پایه این خبر، مستند «آشپزی با دوربین» به سفارش شبکه افق و به تهیه‌کنندگی «احسان فولادی فرد» تولید شده است.
 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8390 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ آذر بازدید: 2184 ساعت: 3:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
10 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
11 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص کشمش مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.