ممنوعیت واردات گندم/تولید داخلی مکفی است


پایگاه خبری لقمه: گمرک ایران در بخشنامه‌ای، با تاکید بر ممنوعیت واردات گندم، اعلام کرد که گندم های وارد شده به گمرکات، با توجه به تولید مکفی این محصول در داخل، اجازه ترخیص ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی معقولی، مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای به کلیه گمرکات اجرایی کشور، بار دیگر ممنوعیت واردات گندم و ترخیص آن را مورد تاکید قرار داد.

 
در بخشنامه مدیرکل گمرک آمده است:
 
گمرکات اجرایی
 
با سلام
 
به پیوست تصویب نامه شماره ۴۰۴۵/۵۰۱/۹۶ معاون محترم وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تحقق خودکفایی گندم و مواجهه با مازاد تولید و دخایر کالای مزبور ارسال می گردد. با توجه به مفاد نامه فوق الاشاره، واردات گندم( به جزو ورود موقت که طبق مقررات گمرکی صرفا برای صادرات است) امکان پذیر نمی باشد. لذا دستور فرمایید از هر گونه ترخیص گندم اکیدا خودداری نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 13646 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر بازدید: 2300 ساعت: 1:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
2 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
5 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
7 50 میلیارد تومان پول گندمکاران تا پایان شهریور تسویه می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 عدم تعیین تکلیف قیمت گندم و بلاتکلیفی کالاهای اساسی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
9 چرا هیچ زمانی برای پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام نمی شود؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
11 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.