توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی ۲۸ آذر برگزار می شود


پایگاه خبری لقمه: نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی سه شنبه ۲۸ آذر با همکاری دانشگاه آویون کشور فرانسه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود ضیایی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر علمی و اجرایی این نشست گفت: توسعه گردشگری به عنوان یکی از محورهای پیشبرد سیاست های "اقتصاد مقاومتی دولت" شناخته شده است. آنچه گردشگران داخلی و خارجی را جذب یک مقصد می کند قبل از هر چیز  تنوع و اصالت جاذبه های طبیعی و فرهنگی  آن است. از این رو حفظ و ارتقا میراث کهن فرهنگی و طبیعی کشورمان نه تنها تضمین کننده تامین نیازهای نسل های آتی است بلکه برای استمرار بخشیدن به جریانات گردشگری امری ضروری و انکارناپذیر است.  

 
ضیایی افزود: کشور فرانسه در جذب گردشگران بین المللی رتبه اول جهانی را به خود اختصاص داده است. استفاده از تجارب این کشور می تواند به انتقال رویکردها و تجربه های  نوین مدیریتی در زمینه بهره برداری پایدار از میراث های غنی تاریخی و فرهنگی کشورمان کمک کند. به همین دلیل  در این نشست علاوه بر حضور صاحب نظران داخلی از پروفسور فلیپ بشیمون استاد دانشگاه آونیون فرانسه نیز جهت همفکری و تبادل نظر در این مورد دعوت به عمل آمده است. 
 
این استاد گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی گفت : امیدواریم دستاوردهای این نشست که در چارچوب همکاری های بین المللی علمی و آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی صورت می گیرد ضمن بسط دانش نظری در حوزه حفظ، احیاء و ارتقاء میراث تاریخی و فرهنگی کشورمان، به انتقال تجارب موفق و دستاوردهای کشور فرانسه به دانشجویان، مدیران و صاحبان کسب و کارهای گردشگری در جمهوری اسلامی ایران کمک کند.
 
 نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی در روز سه شنبه ۲۸ آذر از ساعت ۱۴ الی ۱۷ در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی به نشانی اتوبان همت بعد از پل کن پردیس اصلی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار میشود و حضور برای علاقه مندان آزاد است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران

کد: 13691 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2225 ساعت: 10:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
3 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت