دلایل کمبود ویتامین E چیست؟


پایگاه خبری لقمه: ویتامین E، ویتامین محلول در چربی با خاصیت آنتی اکسیدانی است که به سلامت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ویتامین E به طور طبیعی در طیف وسیعی از خوراکی‌ها وجود دارد و در برخی از کشورها حتی بعضی از مواد غذایی با این ویتامین غنی می‌شوند تا به افزایش میزان دریافت آن در بدن کمک شود.

به همین دلیل ابتلا به کمبود ویتامین E شایع نیست مگر اینکه فرد دچار یک عارضه نهفته باشد. همچنین وجود دوز بالایی از این ویتامین خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.
 
کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در صورت وجود علائمی چون مشکل در راه رفتن و حفظ هماهنگی، درد یا ضعف ماهیچه‌ای، اختلال بینایی و نداشتن حال عمومی خوب به پزشک مراجعه کنند.
 
در کنار مصرف مواد غذایی، مکمل‌هایی هم وجود دارند که برای رفع کمبود ویتامین E مصرف می‌شوند. هرچند این مکمل‌ها عوارض جانبی دارند و بهتر است از رژیم‌های غذایی حاوی خوراکی سرشار از ویتامین E استفاده شود.
 
از جمله خوراکی‌های حاوی ویتامین E می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
 
- خشکبار و دانه‌هایی از قبیل بادام، تخم آفتابگردان و بادام زمینی
 
- غلامت کامل
 
- روغن‌های گیاهی بخصوص زیتون و آفتابگردان
 
- سبزیجات برگدار
 
- تخم‌مرغ
 
- کیوی
 
- انبه
 
به گفته کارشناسان مکمل‌های ویتامین E می‌توانند با داروهایی از جمله داروی ضد انعقاد، ضد پلاکت، سیمواستاتین (کاهنده چربی خون)، ویتامین B۳، داروهای شیمی درمانی و پرتو درمانی تداخل ایجاد کنند.
 
کمبود ویتامین E می‌تواند در نتیجه وجود یک بیماری نهفته باشد، بسیاری از بیماری‌ها مانع از آن می‌شوند که بدن قادر به جذب چربی از جمله مواد مغذی محلول در چربی مانند ویتامین E از یک نوع عارضه ژنتیکی نادر به نام آتاکسی ناشی می‌شود. این بیماری بر کنترل ماهیچه‌ها و هماهنگی آنها تاثیر می‌گذارد که اغلب کودکان ۵ تا ۱۵ ساله به آن دچار می‌شوند.
 
به گزارش هلث لاین، بلافاصله پس از تشخیص کمبود ویتامین E فرد باید تحت درمان قرار گیرد و اگر درمان آن به تعویق افتد علائم آن با گذشت زمان تشدید می‌شود و می‌تواند به مشکلات بیشتر منجر شده و بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13709 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 3774 ساعت: 9:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ضد پیری برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟
راست گویی به هضم غذا کمک می کند راست گویی برای کمک به هضم غذا مفید است. محققان معتقدند دروغ مانند یک لقمه بزرگ و چرب در معده باقی می ماند و عملکرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می کند.