دلایل کمبود ویتامین E چیست؟


پایگاه خبری لقمه: ویتامین E، ویتامین محلول در چربی با خاصیت آنتی اکسیدانی است که به سلامت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ویتامین E به طور طبیعی در طیف وسیعی از خوراکی‌ها وجود دارد و در برخی از کشورها حتی بعضی از مواد غذایی با این ویتامین غنی می‌شوند تا به افزایش میزان دریافت آن در بدن کمک شود.

به همین دلیل ابتلا به کمبود ویتامین E شایع نیست مگر اینکه فرد دچار یک عارضه نهفته باشد. همچنین وجود دوز بالایی از این ویتامین خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.
 
کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در صورت وجود علائمی چون مشکل در راه رفتن و حفظ هماهنگی، درد یا ضعف ماهیچه‌ای، اختلال بینایی و نداشتن حال عمومی خوب به پزشک مراجعه کنند.
 
در کنار مصرف مواد غذایی، مکمل‌هایی هم وجود دارند که برای رفع کمبود ویتامین E مصرف می‌شوند. هرچند این مکمل‌ها عوارض جانبی دارند و بهتر است از رژیم‌های غذایی حاوی خوراکی سرشار از ویتامین E استفاده شود.
 
از جمله خوراکی‌های حاوی ویتامین E می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
 
- خشکبار و دانه‌هایی از قبیل بادام، تخم آفتابگردان و بادام زمینی
 
- غلامت کامل
 
- روغن‌های گیاهی بخصوص زیتون و آفتابگردان
 
- سبزیجات برگدار
 
- تخم‌مرغ
 
- کیوی
 
- انبه
 
به گفته کارشناسان مکمل‌های ویتامین E می‌توانند با داروهایی از جمله داروی ضد انعقاد، ضد پلاکت، سیمواستاتین (کاهنده چربی خون)، ویتامین B۳، داروهای شیمی درمانی و پرتو درمانی تداخل ایجاد کنند.
 
کمبود ویتامین E می‌تواند در نتیجه وجود یک بیماری نهفته باشد، بسیاری از بیماری‌ها مانع از آن می‌شوند که بدن قادر به جذب چربی از جمله مواد مغذی محلول در چربی مانند ویتامین E از یک نوع عارضه ژنتیکی نادر به نام آتاکسی ناشی می‌شود. این بیماری بر کنترل ماهیچه‌ها و هماهنگی آنها تاثیر می‌گذارد که اغلب کودکان ۵ تا ۱۵ ساله به آن دچار می‌شوند.
 
به گزارش هلث لاین، بلافاصله پس از تشخیص کمبود ویتامین E فرد باید تحت درمان قرار گیرد و اگر درمان آن به تعویق افتد علائم آن با گذشت زمان تشدید می‌شود و می‌تواند به مشکلات بیشتر منجر شده و بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13709 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2836 ساعت: 9:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
2 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
3 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
4 تفاوت حساسیت فصلی با کووید ۱۹ ۱۴۰۰ شنبه ۲۱ فروردين
5 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
6 اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب‌ ۶ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
7 رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D ۱۳۹۹ جمعه ۲۱ شهريور
8 تاثیر ویتامین D در بهبود کووید ۱۹ تائید شد ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
9 تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
10 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
11 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
اولین شب یلدای قرن را چگونه می گذرانید؟
 





 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

230هزار تومان برای یک شام دو نفره‌ در تهران! این روزها رفتن به رستوران‌های لوکس به یک جاذبه‌ی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش می‌کنند، برای یک‌بار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
خودتان دندان هایتان را سفید کنید برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...