مصرف مداوم مُسکن ها با بدن ما چه می کند؟


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که به طور مداوم مُسکن مصرف می کنند در معرض ریسک چاقی و همچنین بدخوابی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در طول ۱۰ سال گذشته، تجویز انواع مُسکن ها همچون گاباپنتینوئیدها مانند گاباپنتین، پریگبیلین و مخدرها برای کنترل دردهای مزمن نظیر میگرن، نوروپاتی دیابتی و کمردردهای مزمن افزایش یافته است.

 
یافته ها نشان می دهد افراد مصرف کننده داروهای حاوی مخدر و داروهای کاردیومتابولیک در مقایسه با افرادی که فقط داروهای کاردیومتابولیک مصرف می کردند، ۹۵ درصد بیشتر در معرض چاقی، ۸۲ درصد دارای اندازه دور کمر بیشتر و ۶۳ درصد بیشتر دارای فشارخون بالا هستند.
 
به گفته محققان، این داروهای مرتبط با دردهای مزمن باید برای کوتاه مدت تجویز شوند تا عواقب جدی آن برای سلامت محدود شود.
 
صوفی کاسیدی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نیوکاسل انگلستان، در این باره می گوید: «ما در مطالعات خود دریافتیم در بیمارانی که داروهای حاوی مخدر مصرف می کنند چاقی و بدخوابی شیوع بیشتری دارد.»
 
داروهای مخدر همچون یک آرام بخش عمل کرده که موجب تحرک کمتر بیماران شده و ذائقه آنها تغییر کرده و تمایل شان به مصرف مواد خوراکی حاوی قند و شیرینی افزایش می یابد.
 
این داروها همچنین خرناس کشیدن و اختلات خواب را تشدید کرده و موجب بروز مشکلاتی مرتبط با فشارخون بالا نیز می شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13712 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2646 ساعت: 10:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
2 آبرسانی به ۲ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در زنجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
3 متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 اعلام ثبت‌نام مجدد نهضت ملی مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد
5 مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی دولت سیزدهم چیست؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
6 خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 طبع سرد نارنگی مسکن قوی برای سلسله اعصاب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
8 کاهش درد با مسکن های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
9 گیاهی که تنها داروی حضرت علی (ع) بوده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 مسکن های خانگی برای کاهش درد را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
کالبد شکافی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مضر دنیا شاید کم‌ضررترین بخش پیتزا به‌دلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.