به گزارش لقمه یدالله صادقی در گفتوگویی درباره تعدیل قیمت گوشت گوساله در استان تهران، اظهار داشت: از دلایل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز (گوساله) عدم تعادل در عرضه و تقاضا است. وی با اشاره به اینکه گوشت قرمز به اندازه تقاضا عرضه نمیشود، گفت: برای افزایش عرضه گوشت قرمز اقداماتی از جمله واردات گوشت منجمد از کشورهای خارجی و گوشت گرم از سیستان و بلوچستان به استان تهران آغاز شده است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزود: در حال حاضر هزار تن گوشت منجمد گوساله از کشور برزیل وارد و در سردخانههای استان تهران توزیع شده است. صادقی با بیان اینکه از هفته آینده قیمت گوشت قرمز کاهش مییابد بیان داشت: در جهت تعدیل قیمت گوشت گوساله اقداماتی انجام شده است.