نوشیدنی ویژه کارمندان


کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است.

به گزارش لقمه، تحقیقات اخیر در انگلیس نشان می‌دهند مصرف قهوه در محل کار، کارایی، تمرکز و حافظه کارمندان را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش داده و میزان اشتباهات آنها را کاهش می دهد.

این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهند نوشیدن قهوه درست مانند یک خواب کوتاه روزانه می‌تواند موجب بهبود تمرکز کارمندان گردد و با کاهش تعداد اشتباهات این افراد همراه باشد. این مطالعه همچنین اثبات کرد که نوشیدن قهوه میزان قصورات پزشکی را نیز کاهش می دهد.

برای انجام این مطالعه، 13 تحقیقی که در سراسر جهان درباره کارهای شیفتی انجام شده بود، مورد بررسی قرار گرفت. این پژوهش ها شامل بررسی تمرکز، حافظه و اشتباهات کوچک کارمندان در ساعات کاری بودند. نتایج نشان داد که کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است. این یافته ها به ویژه بیانگر این نکته بود که مصرف کافئین توسط کارمندان شیفت شب می‌تواند موجب افزایش هوشیاری و کاهش اشتباهات آنها شود. 
 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 5589 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان بازدید: 4294 ساعت: 12:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
3 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
4 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 دلایلی برای اثبات آمادگی مدیر شدن کارمندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6 حضورم در شهرداری وابسته به نظر دکتر روحانی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
7 ناهارهای سرکاری! ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
8 مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ شهريور
9 در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد
10 سوزاندن چربی در زندگی کارمندی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.