بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینی‌فروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره


پایگاه خبری لقمه: مستند «شیرینی‌فروش» که در بخش کوتاه مسابقه ملی نمایش داده می‌شود، روایتی از تاریخچه و تغییراتی است که برای شیرینی و در صنعت شیرینی‌پزی رخ داده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حدیث مهران‌پور که با مستند «شیرینی فروش» در بخش کوتاه پانزدهمین جشنواره سینما حقیقت حضور دارد، درباره مستند خود توضیح داد: مستند «شیرینی فروش» همانطور که از اسمش پیداست، درباره شیرینی است. شیرینی در ابتدا کالای تجملی بوده اما به مرور زمان در سطح عمومی گسترش پیدا می‌کند. در این فیلم سعی کردیم این روند را به تصویر بکشیم.
 
وی با تاکید بر اینکه در این اثر به تاریخچه و روند اینکه شیرینی چطور وارد ایران شده و گسترش پیدا کرده پرداخته است، گفت: شیرینی، کیک و... از جمله محصولاتی است که ما هر روز با آنها سر و کار داریم و در غم و شادی خود از آنها استفاده می‌کنیم. در این مستند سعی کردیم روی این موضوع که این محصول چه تاریخچه‌ای داشته، تمرکز کردیم.
 
مهران‌پور در ادامه بیان کرد: چگونگی ورود برخی شیرینی‌ها به ایران، روند گسترش شیرینی‌فروشی‌ها و قنادی‌ها در ایران از مواردی است که در این مستند به آنها پرداخته شده است. سعی کردیم کلک‌هایی که برخی از قنادی‌ها در کارهایشان از آنها استفاده می‌کنند را به نمایش بگذاریم. البته همه به این صورت نیستند و از قدیم مرام‌نامه‌هایی دارند و بر مبنای آن جلو می‌روند که ما به این وجه موضوع نیز پرداختیم. 
 
کارگردان مستند «شیرینی فروش» در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اینکه حضور در جشنواره سینما حقیقت تا چه اندازه موجب دیده شدن آثار می‌شود گفت: جشنواره سینما حقیقت یکی از اولین و  بهترین جشنواره‌های سینمای مستند ایران بوده که حضور در آن برای هر مستندسازی امتیازی بالا به شمار می‌آید. در واقع هر کسی که مستندش به این جشنواره راه پیدا کند، باتوجه به اعتبار جشنواره می‌تواند در جشنواره‌های معتبر دیگری نیز حضور پیدا کند. بنابراین وارد شدن به این رویداد جای بسی خوشحالی دارد.
 
این مستندساز همچنین درباره اینکه پیش‌بینی‌اش از دیده شدن فیلم در کدام بخش جشنواره است، گفت: همانطور که خیلی به این فکر نمی‌کردم که مستندم در جشنواره پذیرفته شود،  به این فکر نمی‌کنم که برای کاندیدا و برگزیده شدن شانس داشته باشم. در واقع وقتی شما به این موضوع فکر نمی‌کنید، خوشحالی آن خیلی بیشتر است. 
 
پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» 18 تا 25 آذرماه به دبیری محمد حمیدی مقدم برگزار می‌شود.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :سوره سینما

کد: 14517 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر بازدید: 2055 ساعت: 9:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
2 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
3 بیسكویت را بیشتر بشناسیم ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
4 معروف ترین شهرهای سازنده شکلات در جهان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن
5 تاریخچه پیتزا؛ از سربازان داریوش تا جنوب ایتالیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۲ بهمن
6 آشنایی با تاریخچه نوشابه ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن
7 تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن
8 تاریخچه نان سنگک؛ از برهان قاطع تا شاه عباس ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ بهمن
9 آشنایی با تاریخچه بستنی در ایران ۱۳۹۱ دوشنبه ۹ بهمن
10 میوه‌ها و تنقلات شب یلدا چیست+ تصاویر ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مناسب ام اس بیماری ام اس (M.S) یك بیماری پیش‌رونده است و درمان...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.