چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟


حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.

به گزارش لقمه رویترز اعلام کرده مطالعات جدید توضیح می‌دهد که چرا ما همیشه به دنبال لذت غذا خوردن حتی بعد از بدست آوردن کالری کافی برای نیازهای انرژی بدن خود هستیم.

محققان اظهار کردند: نتایج نشان می‌دهد زمانی که ما برای لذت بردن غذا می‌خوریم، بدن مواد شیمیایی آزاد می‌کند که باعث احساس تشویق به خوردن می‌شود و این ممکن است به پرخوری منجر شود.

دکتر پالمیرو منتلون پژوهشگر از دانشگاه ناپل ایتالیا اظهار کرد: پی بردن به مکانیسم‌های فیزیولوژیک اساسی این نوع غذا خوردن در بدن ممکن است یکی از دلایل چاقی باشد.

در این مطالعه، محققان 8 نفر بزرگسال سالم، از سنین 21 تا 33 سال را انتخاب کردند. شرکت کنندگان غذاهای مورد علاقه خود را خوردند و بعد غذایی خوش طعم اما نه به خوش طعمی غذای قبلی ولی با کالری برابر و ارزش غذایی یکسان به آنها داده شد.

محققان با اندازه گیری سطح مواد شیمیایی در بدن آنها دریافتند که افزایش سطوح خونی مواد شیمیایی وقتی که شرکت‌کنندگان غذای مورد علاقه خود را می‌خورند بالاتر از زمانی است که غذای بعدی را می‌خورند.

همچنین دریافتند چرا زمانی که ما برای لذت بردن غذا می‌خوریم، احتمال بیشتری دارد که یک تکه از کیک را به جای یک وعده کلم‌ بروکلی انتخاب کنیم.

خوردن برای لذت بردن ممکن است باعث تحریک پرخوری در محیطی شود که در آن غذاهای خوش طعم بسیاری حاضرند که این مساله باعث افزایش چاقی می‌شود.




کد: 953 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت بازدید: 5378 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
3 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
4 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
5 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
8 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت