چرا سیب درختی گران شد


پایگاه خبری لقمه: نوسانات نرخ ارز در ماه ھای گذشتھ سبب شد تا صادرات برخی از محصولات بھ ویژه محصولات کشاورزی از جملھ سیب درختی افزایش یابد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه به نقل از خبرگزاری موج ، نوسانات نرخ ارز در ماه ھای گذشتھ سبب شد تا صادرات برخی از محصولات به‌ویژه محصولات کشاورزی بیشتر از گذشتھ رشد پیدا کند، اما از سوی دیگر نیز شاھد کمبود مقطعی و افزایش قیمت آن ھا در بازار داخلی بودیم به‌گونه ای که این اتفاق برای محصولی ھمچون گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی رخ داد و سبب شد تا دولت دست به کار شود و صادرات این محصول را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کند.


سیب درختی ھم یکی از محصولات باغی پرمصرف در سبد میوه مردم است که اتفاقا صادرات مناسبی در سال ھای گذشته داشته است اما بررسی بازار نشان می دھد که قیمت ھر کیلوگرم سیب زرد و قرمز در ھفته منتھی به دوم آذر ماه امسال به طور متوسط در سطح شھر تھران بین ٨ ھزار و ٩٠٠ تا ٩ ھزار و ٣٠٠ تومان در نوسان بوده و نسبت به ھفته مشابه سال قبل، بیش از ٧۴ درصد افزایش داشتھ است. یعنی تقریبا ھر کیلوگرم سیب حدود ۴٠٠٠ تومان نسبت به پارسال گران تر به دست مردم می رسد.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :موج

کد: 13924 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر بازدید: 2265 ساعت: 11:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.