چرا سیب درختی گران شد


پایگاه خبری لقمه: نوسانات نرخ ارز در ماه ھای گذشتھ سبب شد تا صادرات برخی از محصولات بھ ویژه محصولات کشاورزی از جملھ سیب درختی افزایش یابد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه به نقل از خبرگزاری موج ، نوسانات نرخ ارز در ماه ھای گذشتھ سبب شد تا صادرات برخی از محصولات به‌ویژه محصولات کشاورزی بیشتر از گذشتھ رشد پیدا کند، اما از سوی دیگر نیز شاھد کمبود مقطعی و افزایش قیمت آن ھا در بازار داخلی بودیم به‌گونه ای که این اتفاق برای محصولی ھمچون گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی رخ داد و سبب شد تا دولت دست به کار شود و صادرات این محصول را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کند.


سیب درختی ھم یکی از محصولات باغی پرمصرف در سبد میوه مردم است که اتفاقا صادرات مناسبی در سال ھای گذشته داشته است اما بررسی بازار نشان می دھد که قیمت ھر کیلوگرم سیب زرد و قرمز در ھفته منتھی به دوم آذر ماه امسال به طور متوسط در سطح شھر تھران بین ٨ ھزار و ٩٠٠ تا ٩ ھزار و ٣٠٠ تومان در نوسان بوده و نسبت به ھفته مشابه سال قبل، بیش از ٧۴ درصد افزایش داشتھ است. یعنی تقریبا ھر کیلوگرم سیب حدود ۴٠٠٠ تومان نسبت به پارسال گران تر به دست مردم می رسد.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :موج

کد: 13924 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر بازدید: 2227 ساعت: 11:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.
روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.