افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان


پایگاه خبری لقمه: آیا تا به حال به دنبال مواد تشکیل دهنده شکلات صبحانه نوتلا گشته اید؟ آیا فکر می کنید ترکیبات نوشته شده روی شیشه های نوتلا کاملا منطبق با واقعیت است؟

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آیا فکر می کنید وبسایت رسمی نوتلا اطلاعات دقیق مربوط به مواد موجود در نوتلا را در اختیار شما قرار خواهد داد؟ انتظار دارید نوتلا هم مثل شرکت های تولید کننده خوراکی دیگر مثل کلاگز یا نستله همه چیز در مورد محصولش را ریز به ریز برای شما گفته است؟

 

نوتلا حاوی فندق، پودر کاکائو، شیر خشک، روغن گیاهی، شکر، لسیتین سویا و وانیل است. این دروغ نیست و کاملا واقعیت دارد و این ها مواد تشکیل دهنده نوتلا هستند، اما نه در اولویت میزان استفاده شان در این ماده غذایی! نوتلا می خواهد شما فکر کنید که این محصول بیشتر از فندق و شکلات ( که مواد سالمی به نظر می رسند ) تشکیل شده است. اما لیست واقعی محتویات نوتلا این طوری است:
شکر، روغن، فندق، پودر کاکائو، شیر خشک بدون چربی، امولوسیون کننده (لسیتین سویا)، طعم دهنده (وانیلین)
در واقع ۵۵ درصد نوتلا شکر است و روغن گیاهی موجود در آن نیز روغن پالم است که نوعی روغن نیمه جامد است.
نوتلا را می توانیم روی نان بمالیم چون روغن پالم این امکان را به آن می دهد. روغن پالم ترانس ندارد، اما هم چنان یک روغن اشباع شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 13570 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 2294 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کارخانه نوتلا تعطیل شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند
2 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انرژی‌زاترین میوه‌ها آشنا شوید اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌كنید احت...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
گروه خونی A، زخم معده می آورد! همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیت‌های روزمره مان مختل می‌شود!
کالبد شکافی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مضر دنیا شاید کم‌ضررترین بخش پیتزا به‌دلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.