مدیر عامل اتحادیه ماهیان سردآبی:
دلایل گران شدن ماهی قزل آلا تا شب عید / قیمت ماهی سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان می رسد


پایگاه خبری لقمه: آرش نبی زاده گفت: با توجه به رونق صادرات ماهیان دریایی و افزایش چند برابری قیمت سایر محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز و مرغ و ازدیاد تقاضا برای خرید پیش بینی می شود که قیمت قزل آلا در ایام پایانی سال سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان برسد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه،  آرش نبی زاده مدیر عامل اتحادیه ماهیان سردآبی کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش قیمت قزل آلا نسبت به هفته های اخیر در بازار خبر داد و گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای خرید قزل آلا پیش بینی می شود که روند افزایش قیمت تا شب عید همچنان در بازار ادامه یابد.

 
وی صادرات ماهیان دریایی جنوب را دلیل اصلی گرانی قزل آلا دانست و افزود: کمبود ماهیان دریایی و هجوم تقاضا برای خرید ماهیان پرورشی موجب شده تا قیمت ماهی های سردآبی و گرم آبی با نوساناتی در بازار روبرو شود.
 
نبی زاده قیمت هر کیلو قزل آلا سر مزرعه ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به وجود دلالان و واسطه های متعدد هر کیلو قزل آلا با نرخ ۳۵ تا ۳۸ هزار تومان در خرده فروشی ها عرضه می شود که نسبت به ماه های اخیر رشد چشمگیری داشته است.
 
مدیر عامل اتحادیه ماهیان سردآبی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه ماهی شب عید وجود ندارد، بیان کرد: با توجه به رونق صادرات ماهیان دریایی و افزایش چند برابری قیمت سایر محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز و مرغ و ازدیاد تقاضا برای خرید پیش بینی می شود که قیمت قزل آلا در ایام پایانی سال سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان برسد.
 
وی ادامه داد: برای کنترل قیمت قزل آلا در بازار شب عید با بسیاری از تولیدکنندگان در حال رایزنی هستیم تا تولید خود را زودتر از موعد به بازار عرضه کنند تا نوسان قیمت ها ادامه دار نشود، اما در مجموع به سبب عدم‌حمایت دولت از بخش آبزی پروری کنترل قیمت کمی دشوار است.
 
نبی زاده میزان تولید قزل آلا در سال ۹۷ را حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن اعلام‌کرد و افزود: با توجه به افزایش قیمت ها و بارش های مناسب پیش بینی می شود که تولید قزل آلا در سال آینده افزایش یابد.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بسیاری از مزارع در تعطیلی و نیمه تعطیلی به سر می برد، اظهار کرد: با توجه به آنکه تصمیمات سازمان شیلات در خصوص واردات تخم‌چشم زده بر افزایش قیمت تاثیر گذار است، از این رو بسیاری از تولیدکنندگان سرمایه در گردش کافی برای فعال سازی مزارع خود را ندارند که به همین خاطر دولت همانند سایر بخش ها حمایت از پرورش دهندگان قزل آلا را باید در دستور کار قرار دهد تا آنها به امر تولید ترغیب شوند.
 
مدیر عامل اتحادیه ماهیان سردآبی در پایان درباره آخرین وضع صادرات قزل آلا تصریح کرد: با توجه به افزایش تقاضا برای خرید قزل آلا در بازار داخل، صادرکنندگان رغبت چندانی برای صادرات ندارند.
 

نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13953 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند بازدید: 3718 ساعت: 3:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۳ ترکیب مکملی که مغز را زودتر پیر می‌کنند پایگاه خبری لقمه: با گسترش بازار مکمل‌ها و تبلیغات مرتبط با تقویت حافظه و سلامت مغز، آگاهی از ترکیب‌های خطرناک و محدودیت‌های علمی این محصولات، گامی حیاتی در محافظت از عملکرد شناختی و سلامت کلی بدن است.
موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربه‌های تلخ موج های قبلی باشیم.
جنگ نرم با چاقی آنچه می‌خوریم در شکل‌دهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.