برنج تولیدی امسال به دو میلیون و 500 هزار تن می‌رسد


لقمه: عضو هیات علمی موسسه‌ تحقیقات برنج با اشاره به تولید دو میلیون و 200 هزار تنی برنج در سال گذشته، اظهار كرد: امسال حداقل 10 درصد افزایش تولید خواهیم داشت و میزان برداشت برنج به دو میلیون و 500 هزار تن می‌رسد.

غلامرضا خانكشی‌پور  گفت: با توجه به معرفی رقم پرمحصول برنج گوهر در سال گذشته و هم‌چنین مساعدبودن شرایط آب‌وهوایی امسال پیش‌بینی می‌شود تولید برنج نسبت به سال گذشته بیشتر شود.

عضو هیات علمی موسسه‌ تحقیقات برنج تصریح كرد: سطح زیركشت برنج در كشور حدود 600 هزار هكتار است كه بسته به منابع آبی افزایش یا كاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینكه در 21 استان كشور برنج كاشته می‌شود، گفت: 16 استان برنج‌خیز در كشور وجود دارد كه هریك تامین‌كننده‌ی بخشی از برنج داخلی هستند.

خانكشی‌پور افزود: استان گیلان و مازندران بیش از 60 درصد برنج كشور را تولید می‌كنند؛ استان گلستان نیز 10 درصد از تولید برنج كشور را برعهده دارد و پس از آن استان‌های خوزستان، فارس، اصفهان، كهكیلویه‌ و بویراحمد در رده‌های بعدی قرار دارند.

عضو هیات علمی موسسه‌ تحقیقات برنج گفت: طی 30 سال اخیر بیش از 40 رقم پرمحصول برنج به كشاورزان معرفی شده كه این برخی از این ارقام به نسبت سلیقه‌ی بازار مورد حمایت قرار گرفته و برخی هم منسوخ شده‌اند.

وی با اشاره به معرفی رقم پرمحصول گوهر در سال گذشته در استان گیلان، اظهار كرد: بیش از 10 رقم پرمحصول و با كیفیت در حال حاضر در شالیزار‌های كشورمان تحت كشت قرار دارند كه معروف‌ترین آنها خزر، سفید‌رود، شیرودی، گوهر، ساحل، فجر، ندا و ... هستند.


نقل از :ایسنا

کد: 1400 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ شهريور بازدید: 2958 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.