بانک مرکزی از کاهش نرخ رسمی یورو و پوند خبر داد


پایگاه خبری لقمه: بانک مرکزی نرخ ۴۷ ارز را برای امروز ۲۳ مرداد ۹۸ اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۵ ارز مانند یورو کاهش و قیمت ۱۲ واحد پولی دیگر از جمله پوند افزایش یافت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا برای امروز «چهارشنبه بیست و سوم مردادماه ۹۸» بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین در روز جاری هر پوند انگلیس با ۴۱ ریال کاهش نسبت به روز گذشته ۵۰ هزار و ۶۳۲ ریال و هر یورو نیز با ۶۸ ریال کاهش نسبت به روز گذشته ۴۶ هزار و ۹۲۰ ریال ارزش‌گذاری شد.

 
افزون بر این، هر فرانک سوئیس ۴۳ هزار و ۳۴ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۴۰۳ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۷۲۹ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۲۸۷ ریال، روپیه هند ۵۹۳ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۸  هزار و ۸۶ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۶ هزار و ۲۱۰ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۹ هزار و ۴۹۱ ریال، دلار هنگ‌ کنگ ۵ هزار و ۳۵۴ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۴ ریال و دلار کانادا ۳۱ هزار و ۷۶۶ ریال قیمت خورد.
 
از سوی دیگر، نرخ دلار نیوزیلند ۲۷ هزار و ۱۴۹ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۷۷۴ ریال، لیر ترکیه ۷ هزار و ۵۲۶ ریال، روبل روسیه ۶۴۷ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۵۰۸ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۲۸ هزار و ۵۲۸ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۱ ریال، دلار سنگاپور ۳۰ هزار و ۳۳۸ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۴۹۲ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۳۶۶ ریال، کیات میانمار ۲۸ ریال و یکصد روپیه نپال ۳۶ هزار و ۸۶۵ ریال تعیین شد.
 
افزون بر این، نرخ یکصد درام ارمنستان ۸ هزار و ۸۲۴ ریال، دینار لیبی ۲۹ هزار و ۹۳۸ ریال، یوان چین ۵ هزار و ۹۶۸ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۶ هزار و ۳۰۵ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۳۲ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۴ هزار و ۶۴۰  ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۹ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۱۰ هزار و ۸۳۷ ریال، لاری گرجستان ۱۴ هزار و ۴۳۴ ریال، یک هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۹۵۳ ریال، افغانی افغانستان ۵۳۴ ریال، روبل جدید بلاروس ۲۰ هزار و ۵۸۴ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۵۷ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۰ هزار و ۴۵۲ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۴۵۰ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار ریال ارزش‌گذاری شد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14041 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 2675 ساعت: 9:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
2 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
4 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
6 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
7 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 آخرین آمار صندوق بین‌المللی پول در مورد صعود ذخایر ارزی ایران ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 صادرات ایران به کشور‌های غرب آسیا چقدر افزایش داشته ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.