اردکانیان:
افزایش ۴۰ درصدی مصرف آب در بعضی از مناطق کشور نسبت به سال گذشته


پایگاه خبری لقمه: وزیر نیرو گفت: متوسط مصرف آب در کل کشور ۱۲ درصد بیشتر از سال گذشته در مدت مشابه بوده است در حالی که در برخی مناطق شاهد افزایش ۴۰ درصدی آن بوده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، رضا اردکانیان وزیر نیرو گفت: وقتی می‌گوییم با چالش در مصرف روبه رو هستیم، این چالش لزوما به آب موجود در مخازن و سد‌ها بر نمی‌گردد، بلکه ما به ظرفیت تصفیه خانه هایمان نگاه می‌کنیم که باید کشش تامین آب را داشته باشد.
 
وی گفت: درست است که ما امروز آب را برای موارد بهداشتی مصرف می‌کنیم، اما این همان آب شرب است، زیرا آب بهداشتی و شرب در یک شبکه مشترک است.
 
وزیر نیرو افزود: در بعضی از مناطق کشور، مصرف آب نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد افزایش یافته است، اما به طور متوسط در سطح کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۲ درصد افزایش مصرف آب داشتیم.
 
وی همچنین با اشاره به نزدیک شدن برخی استان‌ها به فصل گرم، گفت: طبیعتاً مصرف برق در این استان‌ها افزایش پیدا می‌کند، بنابراین ما از مردم عزیز می‌خواهیم مثل همیشه توجه داشته باشند و بدون کوچکترین اغماضی در رعایت مسائل بهداشتی به گونه‌ای موارد بهداشتی را انجام دهند که آب شرب کمتری مصرف شود تا بتوانیم بدون هیچ مشکلی این ایام را پشت سر بگذاریم.
 
وزیر نیرو گفت: هر چند نسبت به پارسال بارش‌ها ۱۱ درصد کمتر است، اما پارسال یک سال استثنایی بود.
 

مخازن ما در وضعیت خوبی هستند

وی افزود: بارش‌ها امسال نسبت به متوسط ۵۰ سال اخیر حدود ۲۳ درصد افزایش داشته است و این بدان معناست که مخازن ما در وضعیت خوبی هستند.
 
وزیر نیرو گفت: فقط در استان خوزستان برای آماده شدن در مقابل سیلاب‌های پیشرو، حدود ۵ و نیم میلیارد متر مکعب حجم خالی درمخازن داریم.
 

 




کد: 14080 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين بازدید: 2238 ساعت: 1:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.