منتصر کوهساری: ترخیص کالاها در بنادر محدودیتی ندارند/ بندر امام رتبه اول در دپوی کالا


پایگاه خبری لقمه: معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد در ترخیص کالاهای موجود در بنادر کشور هیچ محدودیتی وجود ندارد و در اسرع وقت کالاها تخلیه می شوند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، فرهاد منتصر کوهساری معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی درباره دپوی کالاها در گمرک و تغییر روند ترخیص کالاها از کشتی‌ها گفت: اگر اسناد کشتی درست باشند و ارز مربوطه را دریافت کرده باشد، نماینده کشتیرانی به ما اعلام می کند که کشتی در لنگرگاه آماده است و ما هیچ محدودیتی برای پهلودهی کشتی در بنادر کشور نداریم و همچنین تجهیزات خوبی که ما فراهم کردیم و نزدیک به 16 میلیون یورو برای مکنده غلات در بندر امام، چابهار و شهید رجایی خریداری کردیم.

وی تاکید کرد: هر صاحب کالا یا نماینده کشتیرانی برای پهلوگیری کشتی به ما اعلام کند محدودیتی نداریم و در اسرع وقت کالاها تخلیه می شوند.

منتصر کوهساری بیان کرد: در حال حاضر، ما در کل بنادر کشور، حدود 3 میلیون 12 هزار تن موجودی کالا داریم؛ شناورهای موجود در لنگرگاه ها حدود 565 هزار تن و در پای اسکله نیز 366 هزار تن هستند و در مجموع حدود 4 میلیون و 800 هزار تن کالا در بنادر کشور موجود هستند که 3 میلیون 900 هزار تن در انبارها و سیلوهای غلات ذخیره شده اند.

وی در مورد ترخیص این کالاها نیز اظهار کرد: اگر صاب کالا ارز مربوطه را به فروشنده بار داده باشد، تقاضا به نماینده کشتیرانی می دهد و فرآیند گمرکی آن انجام و از انبارها خارج می شود.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی درباره بندرهایی که ترافیک تخلیه و بارگیری کالاها هستند، گفت: بیشترین تناژ در بندر امام خمینی (ره) با حدود 2 میلیون 841 هزار تن کالا است که محموله های آنها شامل گندم، ذرت، جو، سویا، برنج، شکر، روغن خام و دانه های روغنی است. بندر شهید رجایی با 390 هزار تن در رتبه دوم و بندر امیرآباد شمال کشور با 300 هزار تن کالا در رتبه سوم قرار دارند.

خبرنگار:آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14094 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۷ آبان بازدید: 50 ساعت: 8:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اهمیت دستور رئیس قوه قضائیه برای تسریع در تبدیل شرکت های تجاری ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
2 وزیر اقتصاد رییس شورای وزیران صندوق توسعه اوپک شد ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير
3 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
4 فوائد مهم لوبیاسبز برای سلامتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
5 فرهاد آییش در آیین سمنوپزان +عکس ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان
6 داوران ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير
7 دید و بازدیدهای نوروزِی مشکلات قلبی را کاهش می دهد ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
فرمول تغذیه‌ای برای شفاف‌سازی و لطافت پوست شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفاف‌سازی و لطافت پوست ارائه داده است.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.