تشریح طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت؛
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها


پایگاه خبری لقمه: فرهادی گفت: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفند ۹۷ با تمرکز نظارت بر رستوران‌های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری خبر داد.

محسن فرهادی، درباره مهم‌ترین محورهای طرح سلامت نوروزی، گفت: با توجه به افزایش سفرها در ایام نوروز، برنامه ریزی به اینگونه است که با کمک ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در ۲۰ اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون بهداشت و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرای این طرح آغاز خواهد شد.
 
وی اظهار داشت: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده در افزایش مسافرت‌های زمینی و افزایش مسافران، تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه‌ها، هتل‌ها، متل ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی، پارک‌ها و فضاهای طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی‌ها هدفمند تر خواهند شد.
 
فرهادی گفت: ۱۰۰۰ تیم بازرسی در ایام تعطیل و ۳۰۰۰ تیم بازرسی در ایام عادی از ۸ صبح تا ۸ شب فعالیت حضوری خواهند داشت و ۴۵۰ تیم آماده خدمت رسانی از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح خواهند بود.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.
 
وی افزود: در هتل‌ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی این نظارت‌ها محسوب می‌شود.
 
فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران‌های بین راهی و هتل‌ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه‌ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری سازمان تعزیرات، قوه قضائیه و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: مجلس در سال ۷۹ و ۸۰ با تأیید شورای نگهبان ماده ۱۳ مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می‌توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
 
فرهادی گفت: هموطنان می‌توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه ۱۹۰ تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت به این تخلفات رسیدگی شود.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر نیز در مورد مکان‌های بین راهی انجام خواهد شد.
 



کد: 13956 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند بازدید: 4152 ساعت: 1:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
9 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
10 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
بهترین روش چربی‌سوزی چیست عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکمل‌های چربی سوز توصیه می‌شود.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.