تشریح طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت؛
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها


پایگاه خبری لقمه: فرهادی گفت: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفند ۹۷ با تمرکز نظارت بر رستوران‌های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری خبر داد.

محسن فرهادی، درباره مهم‌ترین محورهای طرح سلامت نوروزی، گفت: با توجه به افزایش سفرها در ایام نوروز، برنامه ریزی به اینگونه است که با کمک ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در ۲۰ اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون بهداشت و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرای این طرح آغاز خواهد شد.
 
وی اظهار داشت: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده در افزایش مسافرت‌های زمینی و افزایش مسافران، تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه‌ها، هتل‌ها، متل ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی، پارک‌ها و فضاهای طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی‌ها هدفمند تر خواهند شد.
 
فرهادی گفت: ۱۰۰۰ تیم بازرسی در ایام تعطیل و ۳۰۰۰ تیم بازرسی در ایام عادی از ۸ صبح تا ۸ شب فعالیت حضوری خواهند داشت و ۴۵۰ تیم آماده خدمت رسانی از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح خواهند بود.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.
 
وی افزود: در هتل‌ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی این نظارت‌ها محسوب می‌شود.
 
فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران‌های بین راهی و هتل‌ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه‌ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری سازمان تعزیرات، قوه قضائیه و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: مجلس در سال ۷۹ و ۸۰ با تأیید شورای نگهبان ماده ۱۳ مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می‌توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
 
فرهادی گفت: هموطنان می‌توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه ۱۹۰ تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت به این تخلفات رسیدگی شود.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر نیز در مورد مکان‌های بین راهی انجام خواهد شد.
 



کد: 13956 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند بازدید: 376 ساعت: 1:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
2 گزارش تصویری اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
3 اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
5 استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
6 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
7 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 بهره‌برداری فاز نخست مجموعه کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگی‌های دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تغذیه مناسب برای بهبود سندرم پیش از قاعدگی لقمه: سندرم پیش از قاعدگی (PMS)، مجموعه‌ای از علائ...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
چهار مکمل برای داشتن خواب طبیعی و راحت خواب راحتی ندارید؟ پزشکان معتقدند باید علت نداشتن خواب راحت را در سبک زندگی - مصرف بیش از اندازه کافئین، ورزش نکردن، کار شبانه و تماشای تلویزیون پس از رفتن به رختخواب - افراد جست و جو کرد.