داوران ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند


با مشخص شدن داوران فراخوان ششمین دوره مسابقه عکاس یاز سفره های افطاری به زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سایت لقمه، دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، با صدور دستور مساعد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استارت ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری زده شد.
بر همین اساس هیات داوران این دوره نیز با ترکیبی متفاوت مشخص شده‌اند.
محمد مهدی رحیمیان، محسن راستانی، فرهاد سلیمانی، فرامرز عامل‌بردبار و منصوره معتمدی تیم داوری این مسابقه را تشکیل می دهند.
در این راستا این دبیرخانه از عموم هنرمندان حرفه‌ای و آماتور و علاقمندان به ثبت لحظه‌های زیبا و معنوی افطار در سطح کشور و اقصی نقاط جهان دعوت کرد تا ضمن مرور آثار راه‌یافته به نمایشگاه پنج دوره پیشین این مسابقات (که در سایت لقمه به طور جداگانه و دائمی به نمایش گذاشته شده است)، نسبت به خلق آثاری بدیع و نوآورانه از این رسم کهن و آیین زیبای دینی اقدام نمایند.
شایان ذکر است که مشروح فراخوان این مسابقه ظرف چند روز آینده منتشر خواهد شد.

مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی از سال 1387 تا کنون به صورت منظم و مستمر برگزار شده و هم اکنون نمایشگاه آثار منتخب دوره پنجم در کاخ موزه هنر و مردم مجموعه فرهنگی سعدآباد و آثار منتخب دوره چهارم این مسابقات در کافه گالری فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است.




کد: 4439 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير بازدید: 3588 ساعت: 8:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین مسـافـرت در دوران بارداری به‌طور کلی خانم‌های باردار بعد از هفته 20 در صورتی...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق می‌شود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخش‌های مختلف بدن می‌روید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.