داوران ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند


با مشخص شدن داوران فراخوان ششمین دوره مسابقه عکاس یاز سفره های افطاری به زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سایت لقمه، دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، با صدور دستور مساعد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استارت ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری زده شد.
بر همین اساس هیات داوران این دوره نیز با ترکیبی متفاوت مشخص شده‌اند.
محمد مهدی رحیمیان، محسن راستانی، فرهاد سلیمانی، فرامرز عامل‌بردبار و منصوره معتمدی تیم داوری این مسابقه را تشکیل می دهند.
در این راستا این دبیرخانه از عموم هنرمندان حرفه‌ای و آماتور و علاقمندان به ثبت لحظه‌های زیبا و معنوی افطار در سطح کشور و اقصی نقاط جهان دعوت کرد تا ضمن مرور آثار راه‌یافته به نمایشگاه پنج دوره پیشین این مسابقات (که در سایت لقمه به طور جداگانه و دائمی به نمایش گذاشته شده است)، نسبت به خلق آثاری بدیع و نوآورانه از این رسم کهن و آیین زیبای دینی اقدام نمایند.
شایان ذکر است که مشروح فراخوان این مسابقه ظرف چند روز آینده منتشر خواهد شد.

مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی از سال 1387 تا کنون به صورت منظم و مستمر برگزار شده و هم اکنون نمایشگاه آثار منتخب دوره پنجم در کاخ موزه هنر و مردم مجموعه فرهنگی سعدآباد و آثار منتخب دوره چهارم این مسابقات در کافه گالری فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است.




کد: 4439 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير بازدید: 3068 ساعت: 8:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11 پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.