داوران ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند


با مشخص شدن داوران فراخوان ششمین دوره مسابقه عکاس یاز سفره های افطاری به زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سایت لقمه، دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، با صدور دستور مساعد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استارت ششمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری زده شد.
بر همین اساس هیات داوران این دوره نیز با ترکیبی متفاوت مشخص شده‌اند.
محمد مهدی رحیمیان، محسن راستانی، فرهاد سلیمانی، فرامرز عامل‌بردبار و منصوره معتمدی تیم داوری این مسابقه را تشکیل می دهند.
در این راستا این دبیرخانه از عموم هنرمندان حرفه‌ای و آماتور و علاقمندان به ثبت لحظه‌های زیبا و معنوی افطار در سطح کشور و اقصی نقاط جهان دعوت کرد تا ضمن مرور آثار راه‌یافته به نمایشگاه پنج دوره پیشین این مسابقات (که در سایت لقمه به طور جداگانه و دائمی به نمایش گذاشته شده است)، نسبت به خلق آثاری بدیع و نوآورانه از این رسم کهن و آیین زیبای دینی اقدام نمایند.
شایان ذکر است که مشروح فراخوان این مسابقه ظرف چند روز آینده منتشر خواهد شد.

مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی از سال 1387 تا کنون به صورت منظم و مستمر برگزار شده و هم اکنون نمایشگاه آثار منتخب دوره پنجم در کاخ موزه هنر و مردم مجموعه فرهنگی سعدآباد و آثار منتخب دوره چهارم این مسابقات در کافه گالری فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است.




کد: 4439 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير بازدید: 2152 ساعت: 8:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نمایش آثار منتخب مسابقه عکس‌ آئین یلدا در تهران و پاریس ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳ دي
2 تاکید وزیر پیشنهادی وزارت صمت بر ارزان شدن سفره مردم و حذف امضاهای طلایی ۱۳۹۹ شنبه ۵ مهر
3 نتایج سومین مسابقه عکس و نقاشی یلدا منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي
4 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
5 دوربین‌های عکاسی پیشنهادی برای نوروز ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
6 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 در آخر هفته چگونه با اضافه وزن مبارزه کنیم ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
10 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
11 طرز تهیه رول گوشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
خوردنی‌های ممنوعه! سایت پرونسیون به تازگی فهرستی از قسمت‌های آسیب‌رسان چند گیاه را منتشر كرده كه كمتر كسی گمان می‌كند خوردن آنها به بدن صدمه بزند.