خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد


پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مطالعات جدید نشان داده‌اند خوردن میوه انگور می‌تواند ۴ تا ۵ سال به عمر انسان اضافه کند.

 
این میوه‌ ترکیباتی دارد که به باکتری‌های روده کمک می‌کنند و سطح کلسترول را کاهش می‌دهند. همچنین، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که التهاب را کاهش می‌دهند و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را کم می‌کند.
 
یک متخصص تغذیه در دانشگاه وسترن‌نیوگلند در ایالات متحده می‌گوید این مطالعات به ضرب‌المثل قدیمی «شما همان چیزی هستید که می‌خورید»، بعدی کاملا جدید می‌دهد. به عبارت دیگر، اکنون می‌دانیم که مصرف خوراکی‌هایی خاص مانند انگور می‌تواند آثاری فراتر از تامین انرژی یا مواد مغذی داشته باشد و ممکن است در تغییرات ژنتیکی و فرایندهای بیولوژیکی بدن هم نقش داشته باشد و در نهایت بر سلامتی و طول عمر تاثیر بگذارد.
 
او توضیح می‌دهد که چگونه انگور می‌تواند بیان ژن‌ها را تغییر دهد.
 
وی که بیش از ۶۰۰ مطالعه انجام داده است تاثیر خوردن انگور را «واقعا چشمگیر» توصیف می‌کند. او می‌گوید به ویژه در آزمایش‌هایی که طی آن‌ها، موش‌ها یک رژیم غذایی پرچرب را همراه با مکمل پودر انگور، معادل یک خوشه انگور در روز دنبال می‌کردند، نتایج نشان‌دهنده کاهش چربی کبد و افزایش طول عمر آن‌ها نسبت به همتایانشان بود.
 
این متخصص اشاره کرد: تغییری که در این مطالعه روی موش‌ها مشاهده شد، معادل اضافه شدن چهار تا پنج سال به طول عمر انسان است.
 
متخصصان دریافتند انگور عملکرد نورون‌ها یا سلول‌های عصبی را تقویت می‌کند که این ممکن است از بروز آلزایمر جلوگیری کند. همچنین در رفتار و توانایی‌های شناختی تغییرات مثبتی مشاهده کردند که در موش‌های تحت رژیم غذایی پرچرب اما بدون مصرف انگور، رخ نداده بود.
 
یک مطالعه دیگر هم نشان داد که انگور نه‌تنها فواید متعددی برای سلامتی دارد بلکه می‌تواند سوخت‌وساز را هم بالا ببرد و به سوزاندن کالری‌ها کمک کند.
 
به گزارش ایندیپندنت، این ظرفیت انگور برای مقابله با بیماری‌هایی مانند آلزایمر و کبد چرب غیرالکلی که معمولا ناشی از مصرف زیاد فست‌فودها است، اهمیت ویژه‌ای دارد و نشان می‌دهد انگور ممکن است تا حدی از بروز آن‌ها پیشگیری کند.
 
به گفته متخصصان، واکنش‌های منفی بدن به رژیم غذایی پرچرب با مداخله انگور کاهش و طول عمر هم افزایش یافت. این نتایج پتانسیل انگور را در همراهی با یک رژیم غذایی پرچرب، در تعدیل بیان ژن، پیشگیری از آسیب اکسیداتیو، تحریک یا افزایش تجزیه چربی‌ها، درمان کبد چرب غیرالکلی و افزایش طول عمر نشان می‌دهد.
 
آنها با اشاره به افزایش نگرانی‌های جهانی در مورد بیماری‌های کبدی ناشی از رژیم غذایی نامناسب، بر گنجاندن انگور در رژیم غذایی تاکید می‌کنند.
 
برخی مطالعات جدید هم نشان داده‌اند که انگور می‌تواند خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش دهد. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15713 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر بازدید: 158 ساعت: 2:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
3 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
4 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
5 جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
7 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
8 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
9 آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
غذاهای قهرمان پرور کدامند؟ نگاهی داریم به رژیم غذایی 14 قهرمان انیمیشنی محبوب و بیماری هایی که با پیروی از این رژیم غذایی به احتمال زیاد از آنها دور می مانند. در کنار هر کدام از مواد غذایی که آنها در ذهن ما جا انداخته اند، یک دستور غذایی ساده و خوشمزه هم ما پیشنهاد داده ایم.