فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید


پایگاه خبری لقمه: پیمان فتحی نژاد در برنامه این هفته به خانه برمی گردیم فیله بروشه را به مخاطبان آموزش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما ، مهوش افشاری گوینده و  پیشكسوت دوبله و صداپیشه انیمیشن‌های محبوب «پسر شجاع»، «جیمبو» و «بچه‌های مدرسه والت»  با حضور در استودیوی مهمانی به خانه بر می گردیم پیرامون چند دهه فعالیت در عرصه گویندگی و هنر دوبله برای مخاطبان صحبت خواهد کرد.

همچنین در بخش تماشایی این برنامه چهره های ورزشی و فرهنگی مثل حسین اجاقی (قهرمان و سر  مربی تیم ملی ووشو) و استاد عبدالرسول کارگشا خواننده حضور خواهند داشت.

آموزش مهارتهای زندگی با سیدمحسن  فاطمی کارشناس مهارت های زندگی، پخش نماهنگ های باهم بازی و گزارشی از پرستاران مدافع سلامت بیمارستان هاجر  از دیگر بخشهای این ویژه برنامه خواهد بود .

همچنین قرار است پیمان فتحی نژاد  مربی آشپزی در مهمانی به خانه برمی گردیم فیله بروشه را به مخاطبان آموزش دهد.

مهمانی «به خانه بر می گردیم» کاری از گروه خانواده و کودک شبکه پنج سیما به تهیه کنندگی علی اکبر ذاکری است که با اجرای سید مرتضی حسینی و فوژان احمدی به مدت  80  دقیقه تماشایی می شود.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14174 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان بازدید: 2010 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
2 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
3 شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۴ آذر
4 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
5 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
6 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
7 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
8 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
9 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
10 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
رابطه خاطره غذاخوردن با کنترل اشتها خاطره خوردن یک وعده غذایی حجیم می‌تواند تا ساعتها پس از آن احساس گرسنگی کمتری به فرد منتقل کند.
ماجرای شیرخشک‌های وارداتی توسط یاسین رامین پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرح‌کنندگان موضوع شیرخشک فاسد می‌گوید: از افرادی که شایعه شیرخشک‌های فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کرده‌اند، شکایت کرده‌ایم.