تاثیر افزایش قیمت ها بر سرانه مصرف مواد لبنی


علی احسان ظفری، رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی های فرآورده های لبنی کشور از فاصله گرفتن بخشی از مردم و دهک های مختلف جامعه از مصرف لبنیات خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی احسان ظفری در مورد تغییر قیمت ۱۵ قلم محصول لبنی در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: وقتی قیمت مواد اولیه از جمله شیر خام، مواد بسته بندی، هزینه های حمل و نقل و بسیاری موارد دیگر تغییر پیدا می کند متعاقب آن باید محصولات لبنی نیز تغییر قیمت پیدا کند.

وی اظهارداشت: بر این اساس ستاد تنظیم بازار به تازگی قیمت جدید ۱۵ قلم محصول لبنی را تعیین و اعلام کرده است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی های فرآورده های لبنی کشور گفت: متاسفانه افزایش قیمت محصولات لبنی سفره تعداد زیادی از خانوارهای ایرانی را خالی از لبنیات کرده است.

علی احسان ظفری با تاکید بر اینکه دولت باید تدابیری اتخاذ کند تا تمامی آحاد مردم بتوانند از لبنیات به میزان کافی استفاده کنند، اظهارداشت: افزایش سرانه مصرف لبنیات سلامت جامعه را تضمین و بخش زیادی از هزینه‌ های درمان را کاهش می ‌دهد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی های فرآورده های لبنی کشور یادآورشد: افزایش قیمت ها جدا از کاهش سرانه مصرف، بزرگترین ضربه را به تولید می زند و باعث می شود به تدریج برخی از واحدها تعطیل و از چرخ تولید خارج شوند.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14191 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ يکشنبه ۹ آذر بازدید: 2266 ساعت: 1:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
8 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.