انتقاد نماینده مجلس از بی تدبیری دولت در حوزه قیمت خوراک دام


پایگاه خبری لقمه: عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه ای خطاب به معاون اول رئیس جمهور از ضعف مدیریت دولت بر بازار نهاده های دامی و افزایش قیمت خوراک دام انتاقد کرد و خواستار اقدام فوری جهت رفع مشکل شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از خانه ملت، عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای خطاب به معاون اول رئیس جمهور خواستار مدیریت بازار نهاده‌های دامی و کاهش قیمت این محصولات با توجه به اهمیت نرخ گوشت در بازار شد.

متن نامه به شرح زیر است:

 جناب آقای دکتر جهانگیری

معاون اول محترم رئیس جمهور

با سلام و احترام

همانگونه که مستحضرید، امروزه دامداران کشور با مشکلات متعددی روبه رو هستند. صنعتی که به صورت مستقیم با سفره مردم در ارتباط است و هرگونه آسیب به این صنعت، باعث ایجاد هزینه های بیشتر برای مردم و خانواده ها می شود.

عدم کنترل و افزایش بی رویه قیمت خوراک دام، نشانگر وجود بی تدبیری و عدم مدیریت صحیح متولیان امر می باشد. این افزایش های بی رویه باعث ایجاد مشکلات فراوان برای دامداران شده بگونه ای که طبق گزارشات واصله متاسفانه برخی دام های آبستن نیز به علت عدم توان خرید خوراک، به کشتارگاه فرستاده می شوند. امروز دامداران کشور نیازمند حمایت جدی دولت می باشند و متاسفانه شرایط نشانگر آن است، آنطور که باید و شاید توجه جدی به مطالبات و مشکلات این صنعت وجود ندارد.

مستدعی است دستور فرمایید ضمن نظارت بیشتر، با قید فوریت اقدامات لازم جهت رفع مشکلات این صنعت در دستور کار قرار گیرد. از حسن توجه جنابعالی قدردانی می نماید.

عباس مقتدایی

نماینده مردم شریف اصفهان

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14236 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 1920 ساعت: 9:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 مقیمی مشاور وزیر صمت و سرپرست حوزه وزارتی شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
7 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
8 دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
9 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
10 افشاگری هایی از قطعی برق و نبود سوخت مایع/ ردپای قاچاق در نیروگاه ها! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور
11 لزوم بهره گیری از سامانه های نظارتی مستقل از سازمان ها و ظرفیت نیروی مردمی در مبارزه با فساد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن سالاد بدون روغن ممنوع جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.