«محسن رضایی» معاون اقتصادی رئیس جمهور شد


پایگاه خبری لقمه: محسن رضایی میرقائد با حکم رییس جمهور به سمت معاون اقتصادی رئیس جمهور، دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و دبیر ستاد اقتصادی دولت منصوب شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، رئیس جمهور با صدور حکمی، محسن رضایی میرقائد را به سمت معاون اقتصادی رئیس جمهور، دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و دبیر ستاد اقتصادی دولت منصوب کرد.

محسن رضائی میرقائد متولد سال ۱۳۳۳ مسجد سلیمان و دانش آموخته مقطع دکترای اقتصاد از دانشگاه تهران است که فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مدت ۱۶ سال(۱۳۶۰ تا ۱۳۷۶) و دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال ۷۶ تاکنون را در سوابق اجرایی و مدیریتی خود دارد.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14413 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور بازدید: 1615 ساعت: 12:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 راه حل استاندار تهران برای بیکاران ۱۴۰۱ سه شنبه ۱ شهريور
5 برنامه ها و انتقادات اقتصادی کاندیدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰در اولین مناظره ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ خرداد
6 افزایش قیمت نان نزدیک انتخابات مشکوک است! ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت
7 خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
8 فوق تخصص بیماری‌های عفونی: به شایعات در خصوص عوارض واکسن کرونا توجه نکنید ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
9 مجمع نخبگان ایران شهادت محسن فخری زاده را تسلیت گفت ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ آذر
10 علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن ن...

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.