علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود


پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در پیامی ضمن تسلیت شهادت دکتر محسن فخری زاده، بر موفقیت وی و مجموعه سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در تولید کیت ایرانی تشخیص کرونا و تولید واکسن ایرانی کرونا تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر محسن فخری زاده ، نوشت: بدون تردید این اقدام تروریستی دشمنان قسم خورده ملت ایران، نشان از بغض و عداوت و عجز آنان در برابر پیشرفت ها و دستاوردهای دانشمندان نخبه این مرزو بوم است؛ دانشمندانی بی ادعا که با تلاشی وصف ناپذیر و عزمی راسخ  در راه استقلال و خودکفایی، بالندگی و اعتلای میهن خویش گام برمی دارند.

شهید فخری زاده عمر پربرکت خود را صرف ارتقای دانش و فناوری وامنیت کشور کرد و علاوه بر حوزه صنعت دفاعی یکی از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا نیز بود.

وی و مجموعه سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در پاندمی کووید ۱۹ به یاری نظام سلامت کشورشتافتند و با تولید اولین کیت ایرانی تشخیص کرونا که از نظر کیفی و فناوری در سطح استانداردهای روز دنیا قرار دارد؛ نام ایران عزیز را در زمره معدود تولیدکنندگان این کیت پیشرفته ثبت کرد و زخمی دیگر بر قلب تیره دشمن وارد آورد.

تلاش شهید فخری زاده برای ساخت واکسن کرونا نیز بی سرانجام نماند و با تلاش شبانه روزی وی و همکارانش این پروژه هم اکنون به مرحله آزمایشات انسانی رسیده است .

متاسفانه دشمنان این مرز و بوم که همواره از مشاهده توفیقات و پیشرفت‌های ایران عاجز هستند با کینه توزی دست به این اقدام تروریستی زدند غافل از این که شاگران این شهید نخبه با عزمی راسخ تر از گذشته راه وی را ادامه خواهند داد و ملت شهیدپرور ایران همچون گذشته دست از تلاش برای اعتلای کشور خویش برنخواهد داشت.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14193 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر بازدید: 2830 ساعت: 9:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
2 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3 علیرضا بیگلری؛ جهش بیست ساله واکسن سازی کشور با تولید واکسن کرونا ۱۴۰۰ شنبه ۵ تير
4 افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
5 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
6 علیرضا کدیور: زمان خوبی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه است ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
7 مرجع پاسخگویی رایگان کرونا برای تهرانی‌ها شماره ۴۰۳۰ است ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
8 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
9 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10 اصلاح نواقص طرح تحول سلامت/ تقویت خدمات بهداشتی ۱۳۹۷ جمعه ۲۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟ در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.