پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان


پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان بر اجرای مفاد کلیدی آئین‌نامه ماهیگیری مسئولانه تأکید کرد و گفت: این آئین‌نامه در دو محور پایداری صنعت ماهیگیری وحفظ اشتغال در حال پیگیری است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی دانش مهر معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان صبح جمعه ۲۳ مهرماه در نخستین جلسه کارگروه ویژه انضباط بخشی فعالیت‌های صید و صیادی استان خوزستان بر اجرای مفاد کلیدی آئین‌نامه ماهیگیری مسئولانه تأکید کرد و گفت: این آئین‌نامه در دو محور اصلی پایداری صنعت ماهیگیری و حفظ اشتغال به جد در حال پیگیری است.

 
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان عنوان کرد: با مدیریت مسئولانه می‌توان همه فرصت‌های شغلی که وجود دارد و همچنین تنوع زیستی و اکولوژی خود را حفظ و این امانت را به نسل آینده تحویل داد.
 
وی، هدف از تشکیل این کارگروه را کنترل و رصد دقیق چالش‌ها و مشکلات بنادر صیادی استان خوزستان از جمله مشکلات زیرساختی، ایجاد فضای سبز و تأمین امکانات رفاهی، معیشتی و پشتیبانی بنادر صیادی و جاده دسترسی مناسب مطرح کرد.
 
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان، به‌کارگیری نیروهای تخصصی شیلاتی و افزایش ارتباطات بین بخشی در حوزه‌های مربوطه و همچنین آموزش‌های حرفه‌ای صیادان در خصوص مسائل حقوقی و قضائی را موجب افزایش دانش آنها و بالا بردن کیفیت و راندمان کاری دانست.
 
رئیس گروه پایش و بهسازی منابع دریایی نیز در این جلسه بیان کرد: کمیته ماهیگیری مسئولانه در سال ۱۹۹۵ میلادی در سازمان فائو تشکیل و آئین‌نامه تدوین شده و این تیم تخصصی بر محوریت پایداری صنعت ماهیگیری و حفظ اشتغال هدف‌گذاری شده است.
 
طالبی زاده گفت: با اجرای موفقیت‌آمیز طرح دریابست، استقرار زیستگاه‌های مصنوعی و اخذ ایزو برای مراکز آموزش زمینه اجرای ماهیگیری مسئولانه نیز فراهم شده است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14467 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر بازدید: 1868 ساعت: 12:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟ مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...

  تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن ن...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.