با توجه به سیل جنوب کشور؛
درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد!


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران ایران با بیان اینکه سیل بخشی از گندمزارهای کرمان را از بین برده است، گفت: در برخی استانها از جمله گلستان همچنان با خشکسالی شدید مواجه هستیم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران ایران با بیان اینکه تا قبل از بارندگی‌های اخیر میزان کشت دیم گندم به حدود ۳.۸ میلیون هکتار و کشت آبی آن به حدود ۱.۸ میلیون هکتار رسیده بود، گفت: به دنبال بارندگی‌های اخیر کشت در برخی دیگر از مناطق کشور نیز آغاز شده است.

 
وی با اشاره به اینکه کشت گندم ابتدا در مناطق سرد بعد مناطق معتدل و بعد از آن در مناطق گرم انجام می‌شود، افزود: کشت گندم در کشور معمولاً باید تا ۱۵ دی ماه به اتمام برسد اما امسال به دلیل کمبود بارش‌ها، کشت با تأخیر انجام می‌شود.
 
ایمانی با بیان اینکه در برخی از استان‌های کشور همچنان با خشکسالی شدید مواجه هستیم، گفت: این استان‌ها وضعیت خوبی ندارند به عنوان مثال امسال در استان گلستان حدود ۱۰۰ هزار هکتار کشت دیم انجام شده اما به دلیل عدم بارندگی این مزارع سبز نشده است.
 
وی اضافه کرد: اگر بارندگی اتفاق بیفتد احتمال دارد این مزارع سبز شوند در غیر این صورت کشت انجام شده در آنجا، از بین خواهد رفت.
 
ایمانی تصریح کرد: علاوه بر این سیلی که در کرمان اتفاق افتاد بخشی از اراضی کشت گندم را از بین برده است.
 
وی درباره اینکه پیش بینی می‌کنید امسال میزان کشت نسبت به سال گذشته چه تغییری کند؟، افزود: با توجه به اینکه در سنوات اخیر میزان کشت گندم همواره در حدود شش میلیون هکتار بوده است به احتمال قوی امسال نیز به همین رقم خواهیم رسید اما درباره میزان تولید نمی‌توان فعلاً اظهارنظری کرد.
 
ایمانی توضیح داد: با این میزان کشت باید میزان تولید به حدود ۱۳ میلیون تن برسد اما این در صورتی رخ می‌دهد که اتفاق خاصی نیفتد و با مشکلاتی مانند خشکسالی و سیل و سایر حوادث مواجه نباشیم.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14548 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي بازدید: 1532 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کشت داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
5 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
6 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
7 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
8 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
10 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
11 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.
بو کردن قرص برنج مرگ آور است هر چند قرص برنج برای از بین بردن آفت های برنج مورد استفاده قرار می گیرد اما سوء مصرف آن توسط برخی افراد باعث مرگ آنان شده و كارشناسان می گویند حتی بو كردن آن هم ممكن است شخص را به دیار باقی بفرستد.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.