با توجه به سیل جنوب کشور؛
درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد!


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران ایران با بیان اینکه سیل بخشی از گندمزارهای کرمان را از بین برده است، گفت: در برخی استانها از جمله گلستان همچنان با خشکسالی شدید مواجه هستیم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران ایران با بیان اینکه تا قبل از بارندگی‌های اخیر میزان کشت دیم گندم به حدود ۳.۸ میلیون هکتار و کشت آبی آن به حدود ۱.۸ میلیون هکتار رسیده بود، گفت: به دنبال بارندگی‌های اخیر کشت در برخی دیگر از مناطق کشور نیز آغاز شده است.

 
وی با اشاره به اینکه کشت گندم ابتدا در مناطق سرد بعد مناطق معتدل و بعد از آن در مناطق گرم انجام می‌شود، افزود: کشت گندم در کشور معمولاً باید تا ۱۵ دی ماه به اتمام برسد اما امسال به دلیل کمبود بارش‌ها، کشت با تأخیر انجام می‌شود.
 
ایمانی با بیان اینکه در برخی از استان‌های کشور همچنان با خشکسالی شدید مواجه هستیم، گفت: این استان‌ها وضعیت خوبی ندارند به عنوان مثال امسال در استان گلستان حدود ۱۰۰ هزار هکتار کشت دیم انجام شده اما به دلیل عدم بارندگی این مزارع سبز نشده است.
 
وی اضافه کرد: اگر بارندگی اتفاق بیفتد احتمال دارد این مزارع سبز شوند در غیر این صورت کشت انجام شده در آنجا، از بین خواهد رفت.
 
ایمانی تصریح کرد: علاوه بر این سیلی که در کرمان اتفاق افتاد بخشی از اراضی کشت گندم را از بین برده است.
 
وی درباره اینکه پیش بینی می‌کنید امسال میزان کشت نسبت به سال گذشته چه تغییری کند؟، افزود: با توجه به اینکه در سنوات اخیر میزان کشت گندم همواره در حدود شش میلیون هکتار بوده است به احتمال قوی امسال نیز به همین رقم خواهیم رسید اما درباره میزان تولید نمی‌توان فعلاً اظهارنظری کرد.
 
ایمانی توضیح داد: با این میزان کشت باید میزان تولید به حدود ۱۳ میلیون تن برسد اما این در صورتی رخ می‌دهد که اتفاق خاصی نیفتد و با مشکلاتی مانند خشکسالی و سیل و سایر حوادث مواجه نباشیم.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14548 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي بازدید: 1257 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
4 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
5 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
6 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
7 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
10 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
17 راز برای طول عمر بیشتر تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟