با توجه به سیل جنوب کشور؛
درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد!


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران ایران با بیان اینکه سیل بخشی از گندمزارهای کرمان را از بین برده است، گفت: در برخی استانها از جمله گلستان همچنان با خشکسالی شدید مواجه هستیم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران ایران با بیان اینکه تا قبل از بارندگی‌های اخیر میزان کشت دیم گندم به حدود ۳.۸ میلیون هکتار و کشت آبی آن به حدود ۱.۸ میلیون هکتار رسیده بود، گفت: به دنبال بارندگی‌های اخیر کشت در برخی دیگر از مناطق کشور نیز آغاز شده است.

 
وی با اشاره به اینکه کشت گندم ابتدا در مناطق سرد بعد مناطق معتدل و بعد از آن در مناطق گرم انجام می‌شود، افزود: کشت گندم در کشور معمولاً باید تا ۱۵ دی ماه به اتمام برسد اما امسال به دلیل کمبود بارش‌ها، کشت با تأخیر انجام می‌شود.
 
ایمانی با بیان اینکه در برخی از استان‌های کشور همچنان با خشکسالی شدید مواجه هستیم، گفت: این استان‌ها وضعیت خوبی ندارند به عنوان مثال امسال در استان گلستان حدود ۱۰۰ هزار هکتار کشت دیم انجام شده اما به دلیل عدم بارندگی این مزارع سبز نشده است.
 
وی اضافه کرد: اگر بارندگی اتفاق بیفتد احتمال دارد این مزارع سبز شوند در غیر این صورت کشت انجام شده در آنجا، از بین خواهد رفت.
 
ایمانی تصریح کرد: علاوه بر این سیلی که در کرمان اتفاق افتاد بخشی از اراضی کشت گندم را از بین برده است.
 
وی درباره اینکه پیش بینی می‌کنید امسال میزان کشت نسبت به سال گذشته چه تغییری کند؟، افزود: با توجه به اینکه در سنوات اخیر میزان کشت گندم همواره در حدود شش میلیون هکتار بوده است به احتمال قوی امسال نیز به همین رقم خواهیم رسید اما درباره میزان تولید نمی‌توان فعلاً اظهارنظری کرد.
 
ایمانی توضیح داد: با این میزان کشت باید میزان تولید به حدود ۱۳ میلیون تن برسد اما این در صورتی رخ می‌دهد که اتفاق خاصی نیفتد و با مشکلاتی مانند خشکسالی و سیل و سایر حوادث مواجه نباشیم.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14548 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي بازدید: 1965 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه ه...

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.