برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس


پایگاه خبری لقمه: تربت‌حیدریه ازجمله شهر‌های کهن خراسان رضوی است که دارای زمین‌های وسیعی در حوزه کشت زعفران بوده و به همین دلیل شهرت جهانی پیداکرده است و اغلب خانواده ها در تربت حیدریه دارای مزارع کشت زعفران هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، هر سال از اوایل آبان ماه برداشت زعفران از مزارع تربت حیدریه استان خراسان رضوی آغاز می‌شود و بازار خرید و فروش طلای سرخ رونق پیدا می‌کند. مرحله برداشت زعفران، دشوارترین و پرزحمت‌ترین و در عین حال حساس‌ترین مرحله زراعت زعفران است، مرحله برداشت زعفران شامل چیدن گل و جدا کردن کلاله از گل است.

بازار زعفران تربت یکی از بزرگترین بازارهای فروش زعفران ایران است تربت حیدریه با ۸۰ هزار هکتار مزرعه زعفران اولین تولید کنند زعفران در ایران است.
 

 

 

 

کارگران صبح زود مشغول به برداشت گل زعفران از مزارع می‌شوند و آن را در اسرع وقت به شهر جهت بسته‌بندی و فراوری ارسال می‌کنند.

 

 

 

 

بازار گل زعفران تربت حیدریه از صبح زود شروع به کار می‌کند ولی محصول تا حدود ظهر وارد بازار نمی‌شود. فروشندگان نیز از ظهر تا نزدیک بامداد به فروش بارهایی که معمولا در دو نوبت ظهر و بعد از ظهر به دستشان می‌رسد، مشغول می‌شوند.

 

 

 عکاس: سید محمد آل رسول

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14571 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان بازدید: 1334 ساعت: 4:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
از بین بردن پف زیر چشم با مواد غذایی پف زیر چشم تان را اینگونه از بین ببرید.