برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس


پایگاه خبری لقمه: تربت‌حیدریه ازجمله شهر‌های کهن خراسان رضوی است که دارای زمین‌های وسیعی در حوزه کشت زعفران بوده و به همین دلیل شهرت جهانی پیداکرده است و اغلب خانواده ها در تربت حیدریه دارای مزارع کشت زعفران هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، هر سال از اوایل آبان ماه برداشت زعفران از مزارع تربت حیدریه استان خراسان رضوی آغاز می‌شود و بازار خرید و فروش طلای سرخ رونق پیدا می‌کند. مرحله برداشت زعفران، دشوارترین و پرزحمت‌ترین و در عین حال حساس‌ترین مرحله زراعت زعفران است، مرحله برداشت زعفران شامل چیدن گل و جدا کردن کلاله از گل است.

بازار زعفران تربت یکی از بزرگترین بازارهای فروش زعفران ایران است تربت حیدریه با ۸۰ هزار هکتار مزرعه زعفران اولین تولید کنند زعفران در ایران است.
 

 

 

 

کارگران صبح زود مشغول به برداشت گل زعفران از مزارع می‌شوند و آن را در اسرع وقت به شهر جهت بسته‌بندی و فراوری ارسال می‌کنند.

 

 

 

 

بازار گل زعفران تربت حیدریه از صبح زود شروع به کار می‌کند ولی محصول تا حدود ظهر وارد بازار نمی‌شود. فروشندگان نیز از ظهر تا نزدیک بامداد به فروش بارهایی که معمولا در دو نوبت ظهر و بعد از ظهر به دستشان می‌رسد، مشغول می‌شوند.

 

 

 عکاس: سید محمد آل رسول

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14571 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان بازدید: 1347 ساعت: 4:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  مواد غذایی خواب آور را بشناسید خوردن غذاهای بخصوص و یا ترکیبی از غذاها در وعده شا...

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی یک کارشناس تغذیه معتقد است، افرادی که سرما خورده‌اند باید از مصرف خربزه و انگور پرهیز کنند.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.